Avslutning skøyte- og hockeyskolen høst 2015

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Des 2015

Skøyte- og hockeyskolen

Da nærmer det seg sesongavslutning for denne skøyte- og hockeyskolen, og det har snart vært 10 uker med masse barn på isen som viser stor lærevilje og glede. Vi vil takke alle for deltagelse, og håper mange også blir med på neste sesong som starter opp lørdag 9.januar. Påmelding er lagt ut på hjemmesiden:

http://www.ullis.no/p/16693/pamelding-skoyte--og-hockeyskolen

Det blir felles avslutning for skøyte- og hockeyskolen etter siste økt på isen lørdag 12. desember. Alle bidrar med kake eller frukt som vi setter ut på felles bord i kioskområdet i 2.etg. Kjempeflott om 4-6 foreldre kan hjelpe til med ansvar for dette på lørdag. Issportklubben stiller med engangskopper/fat, og holder saft og kaffe. Kontakt meg på e-post eller SMS om du kan hjelpe til.

Det blir utdeling av diplomer til alle deltagere, og vi har sikre rykter om at maskoten vår ULLIS vil besøke barna på isen.

Ønsker alle velkommen til avslutning, og håper så mange som mulig finner anledning til å komme. Ta gjerne med besteforeldre eller andre familie/venner til en flott avslutning for barna.

Hilsen
Håkon Brennum
Leder - Ullensaker Issportklubb

Mob: 90 91 43 48


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.