Påmelding til Jarlsberg Bygg skøyte- og hockeyskole

Vi ønsker velkommen til en ny runde med Jarlsberg Bygg skøyte- og hockeyskole


Skøyte- og hockeyskole blir denne våren tirsdager og søndager fra uke 2.

På skøyteskolen vil isen bli delt i 3 isflater. Nybegynner - Litt erfaren - Erfaren.

Nivå 1: Skøyteskole - Nybegynner: Målet er å reise seg, stå og gå på skøyter med små skritt og litt fremdrift. 

Nivå 2: Skøyteskole - Litt erfaren: Målet er balanse og fremdrift slik at de kan gli og manøvrere rundt på isen på en relativt trygg måte. Enkle teknikker som å stoppe og svinge. 

Nivå 3: Skøyteskole - Erfaren: Målet er skøyteteknikker som stoppe, bakover, svinger. I tillegg øver vi på å samordne stav med ring med skøytegåing. Denne gruppen vil klubbens kunstløpgruppe ha ansvaret for så her har barnet mulighet til å lære mer skøyteteknikk. 

 Hockeyskolen – Når barnet behersker nivå 3 så er det muligheter å melde seg på hockeyskolen. Barn bruker ulik tid på å lære å man kan fint gå fra nivå 1 til nivå 3 på 10 uker. Instruktører på isen jobber aktivt med å flytte barn over på neste nivå dersom dem er klar. Er man usikker på barnets nivå eller utvikling ta gjerne kontakt med en av våre instruktører på isen.

Klubben følger retningslinjer fra NIHF og "Den Gode Økta". Denne kjennetegnes av at den er godt planlagt og har et konkret mål som blir formidlet til spillerne gjennom en tydelig oppstart. I "Den Gode Økta" blir alle spillerne sett og de får positiv feedback, Økta har rett vanskelighetsgrad som gir mestring, utvikling og motivasjon hos spillerne. 

På hockeyskolen er det derfor 6 stasjoner, som går igjen over flere uker så utøvere blir kjent med disse og trygg på isen. Fokus er mye spilling og mestring. 

 


Påmelding finner du her: Kursliste Spond


Alle som melder seg på blir lagt i klubbens tilhørende spond grupper for skøte- og hockeyskole. 

Det er veldig viktig at dere får med dere informasjonen som legges ut der.

Første trening er 8/10 kl 17:30 for Hockeyskolen og 8/10 kl 16:45 for Skøyteskolen.

Det er viktig at alle melder seg på/av treningene i Spond.


Vi sees på isen!