Julehilsen fra Ullensaker Idrettsråd

Postet av Ullensaker Issportklubb den 22. Des 2023


Til Idrettsvenner

 

Nå er 2023 snart ferdig og for oss i Ullensaker Idrettsråd har dette året vært starten på noe nytt.

1. oktober fikk vi ansatt Daglig leder Haakon S. Fjone.  Å få på plass Daglig leder var viktig for Idretten i Ullensaker. Vi mener at det å ha en Daglig leder vil gjøre den jobben vi er satt til på en mere profesjonell måte og være mere tilgjengelig for dere. Noe vi mener er viktig!

Idrettspresidenten Zaineb og Viken Idrettskrets kom på besøk til Ullensaker, der Ordfører, varaordfører og leder av HTIK bidro. Sammen fikk vi satt Ullensaker på kartet ved å fortelle om vårt fantastiske Barne- og Ungdomstiltak.

I Ullensaker har vi en stor aktivitet som er helt gratis og det er Jessheim Storsenter, den samme aktiviteten er det på Romerikssenteret. Ordfører har spurt flere ganger hvorfor har ikke den organiserte idretten flere medlemmer når innbyggertallet har vokst, mens aktive medlemmer i IL’ene er det samme som i 2012. Dette har vi ikke noen gode svar på.

Forebyggende enhet i Politiet i Ullensaker har uttalt følgende:

Utfordringen i idretten i dag er at det ofte er de med svært engasjerte foreldre som blir i idretten, da andre faller tidlig i fra og noen ender på «skråplanet». Det er nesten uansett idrett. Den tidlige spesialiseringen vi ser i idretten kan ha nesten motsatt effekt. Ungdommer som vil ha noe å gjøre opplever tidlig at de ikke er gode nok. De blir satt på «dårlige lag, med dårlige trenere» Det gir kanskje enda større avstand til de som presterer tidlig. Her mister vi både talenter (med litt senere utvikling), samt skyver ungdommen i fra oss. I tillegg blir det mye for foreldrene, både økonomisk og i forhold til dugnader.  Er dessverre redd for at idrett generelt har blitt en «rikmannsaktivitet» for de få og ikke så gode forbyggende tiltak som det kunne ha vært. På den andre siden er det flere «vanlige» ungdommer som ender på skråplanet, og for de kan idretten være absolutt viktig. Så idrett er viktig, men med forbehold.

Det viktigste vi har er våre barn og unge. De er framtida og de er en investering. Vi må gi de rom til lek og moro. Skape idrettsglede, venner og samhold. Og da må ikke idretten oppfattes som en rikmannsaktivitet, forbeholdt de få.

Ulf Johansson har satt oss i kontakt med Utekontakten i Ullensaker for å høre hva vi i UIR kan gjøre for å nå disse ungdommene. Vi har hatt flere møter og dette kan bli spennende!

Noen idretter treffer veldig bra eks. basketball. Noe av det viktigste er å holde barn og unge i idretten og blant annet forsinke rusdebuten. Ofte er det ikke hva man gjør, men at man har noe som engasjerer, - uansett hva.  

Nå kan det se ut som at vi kan klare å nå flere ved å gjøre og tenke på en annen måte.  Og sammen med dere skal vi klare det! Vi skal holde dere informert.

Idrett er alltid viktig og vi vil ha med flest mulig, lengst mulig. Vi ønsker at ALLE SKAL MED!  

VÅR PÅSTAND er at det er i klubbene, i garderobene miljøet skapes. Dessverre er en del av garderobekulturen blitt borte av velstandsgrunner, folk dusjer hjemme.

Like fullt er vår påstand at det er i klubbene det sosiale miljøet skapes.

Vi ser rundt oss at klubbene sliter. Har ikke råd til å ansette trenere. Man må øke egenandelene. Og man mister ungdommen. Skal vi fortsette sånn? Vi mener NEI. Noe må gjøres.

Vi må styrke klubbene, slik at de har en forutsigbarhet, en administrasjon som kan møte de frivillige, søke midler, skaffe gode trenere og skape AKTIVITET blant folket, spesielt unge.

Klubbene må få bedre rammebetingelser.

Vi må kjempe for den daglige klubbidretten. Og annen hverdagskultur. På lik linje med skole, trenger vi et miljøskapende fritidstilbud.

Vi kan IKKE akseptere at de 20% med minst ressurser ikke har råd til å være med i idretten.

I tillegg må det bygges anlegg, alle typer anlegg, både våte og tørre flater!

Anlegg skaper aktivitet. Anlegg er med på å skape gode minner, gi en rus av mestring og glede, og ikke minst samhold!

Nå i desember fikk vi beskjed om at Staten ønsker å gi Idretten i Ullensaker kr 1.2 mill. Med slike midler følger det med noen krav til hva de skal gå til.  Vi ønsker å dytte de inn i vårt BUT for det er der vi kan hjelpe de som trenger støtte for å drive sin aktivitet. KUD har fått brev fra oss, der vi ber om å få bruke midlene slik vi mener det er best. Slik kriteriene er nå så får vi ikke den muligheten, men vi har fått invitasjon til et teams møte med KUD i januar, der vi skal fortelle om vårt BUT.  Dette gleder vi oss til og ser fram til å fortelle dem hva vi holder på med.

Nå skal vi ta oss noen dager fri, noe vi gleder oss til.

 

Husk årsmøte i Ullensaker idrettsråd 7 mai 2024 i Jessheim is- og flerbrukshall

 

Vi ønsker dere alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

 

Med vennlig hilsen

 

Ullensaker Idrettsråd
Nissefest med show

Postet av Ullensaker Issportklubb den 19. Des 2023Årets Nissefest i Ullensaker Issportklubb gikk av stabelen lørdag 16.desember. Som sedvanlig ble det servert grøt og vår kunstløpgruppe, Wings, hadde et flott show. 

Besøket var godt og nærmere 200 porsjoner med grøt ble servert. Legger vi til både pepperkaker, gløgg, loddsalg med flotte premier og en overraskelse til barna så ble det en fest med mange hyggelige tilbakemeldinger. Både kiosk og shop holdt åpent.

Showet til Wings er alltid høydepunktet på klubbens nissefest. Lagleder for Wings, June Engh Nyfløtt, oppsummerer som følger;

"Da det ble bestemt at juleshowet skulle ha temaet Grinchen, hadde vi film og pizzakveld i hallen  for inspirasjon, og alle kom med forslag til hva som måtte være med av rekvisitter og kostymer. Og det skulle vise seg at jeg klarte å ordne alle forslag som kom 😉

Det var 18 jenter og 1 gutt med på showet, i alderen 8 til 17 år. Frida og Zara lagde koreografien og tok med hele gjengen i produksjonen av showet.  Det som skinner igjennom under showet er at alle er med fra nybegynnere til konkurranseutøvere, og at de tar vare på hverandre.❤️

Mye trening ligger bak og det har vært mye nerver og godt humør. Wings er en herlig gjeng 💥"

Vi takker Wings for innsatsen, og alle som kom og hadde en hyggelig dag med oss!Et slag for frivilligheten!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Des 2023


Da er det en glede for klubben å kunne presentere den neste frivillige, i artikkelserien som vil strekke seg gjennom sesongen. Denne personen leverer ikke noe dårligere enn forrige frivillige presentert, i forhold til mengde tid lagt ned i klubben i ulike roller. Her trenger vi å sette av greit med spalteplass for å få med alle roller.

Som Håkon nevnte i sin artikkel, så er det ikke menge tid eller antall roller man velger å ta på seg i klubben som er avgjørende, men at man bidrar. I så måte kan presentasjonen av denne måneds frivillige ses på som den ultimate frivillige.

Ordet er ditt, Sissel Naalsund!

Takk for det! Jeg føler lista ble lagt høyt med den introen, og kan ikke annet enn å prøve å følge opp 😊 Mitt kjennskap til Ullensaker Issportklubb kan jeg takke Atle Merg for. Min eldste sønn, Liam, gikk i barnehagen og ble gode venner med Atles tvillinger, Jesper og Julian. Som tidligere hockeyspiller mente Atle at det var på tide at gutta fikk skøyter på beina før fotballen tok dem. Det startet med frigåing og skøyteskole på nyåret 2015. Høsten 2015 begynte de å trene sammen med 2009-årgangen som var et år eldre. I 2016 startet vi eget U7 lag for 2010. Da hadde vi 6 spillere og vi foreldre måtte nesten ta en rolle hver for å få i gang laget. Atle ble trener og jeg lagleder. Da var det gjort!

Årsaken til at jeg ønsket å bidra som frivillig var for å sikre at gutta skulle ha et tilbud. Da må vi voksne også involvere oss. Atle ville ikke stille som trener hvis han ikke fikk hjelp til det utenfor isen. Så vi voksne ble fort enig om at dette skulle vi få til, og vi fordelte oppgaver ut ifra hva vi kunne bidra med. Vi var en liten fin gjeng som bare vokste og vokste, og vi hadde det veldig sosialt, og ungene hadde det utrolig gøy på isen. Man blir fort godt kjent med voksne og barn, og det var utrolig gøy å følge dem år etter år og se hvordan de mestret mer og mer etter som tiden gikk.

Når jeg ble utfordret på å si noe om hvilke verv jeg har hatt, måtte jeg sette meg ned å lage ett oppsett. Skal ærlig innrømme at jeg selv ble litt overrasket over mengde roller jeg har tatt på meg, og ønsker ikke å skremme noen med min frivillige innsats, men tenkte det var likeså greit bare å vise oppsettet.

Her er min historielinje i klubben:

 • Jeg ble medlem av klubben i sep. 2016
 • Lagleder 2010 årgangen fra sep 2016 – aug 2023
 • Skøytesliper for 2010 årgangen siden 2018 og 2013 årgangen siden 2019
 • Lagleder 2013/2012 årgangen fra 2019 og er fremdeles for 2013 årgangen
 • Ansvarlig for club spond, facebook, iskalender og hjemmesider siden 2019
 • Arrangør av U8 Bavaria cup 2018
 • Arrangør av U9 Norgeshus 3 Bygg Mester cup 2019
 • Arrangør av Nissefest 2019
 • Arrangør av U11 Norgeshus 3 Bygg Mester cup 2020 (Ble kansellert pga covid)
 • Arrangør av U12 Ullensaker Flyers Småbanecup 2022
 • Arrangør av U9 Ullensaker Småbanecup 2022
 • Arrangør av U11 Ullensaker Flyers Vårcup 2024

I tillegg har jeg sittet i Styret til NIHF Region Innlandet og Romerike siden mai 2022 og har ansvaret for miniputt U8-U11 i regionen.

Ingen klubb driver seg selv. Jeg finner at alle som ønsker å være en del av klubben har en plikt til å hjelpe til. Man bidrar med det man kan. I små klubber som driftes av frivillige kan man ikke forvente at noen andre skal gjøre jobben og at en selv skal gå fri. Årsaken til at vi alle er her er på grunn av barna våre som elsker å være del av et felleskap og som har stor glede i å være på isen sammen med nye og gamle venner. Nettverket til oss voksne vokser også, da vi blir godt kjent med barn, unge og voksne som bruker mye tid i hallen.

«At jeg kan bidra til at mine og andres barn har en trygg plass å være gir meg mye glede» 

Ved å ta på deg et verv gjør du noe samfunnsnyttig. Du blir en del av et felleskap, skaper nye relasjoner og erfaringer. Du gjør noe for andre.

Det er vi medlemmene som er Ullensaker Issportklubb. Er det ikke da greit å være med å forme klubben slik du ønsker at den skal være? Jeg vet mange vegrer seg fordi de ikke kan så mye om hockey eller man er redd det skal ta for mye tid. Du trenger ikke å kunne så mye om hockey – det du trenger å kunne, lærer du underveis. Trenerne på banen skal ta seg av det sportslige - vi skal tilrettelegge! Ja, du må bruke tid som du kanskje kunne ha brukt på noe annet, men det handler om prioriteringer og å bidra med det man kan, når man kan. Jo flere som bidrar desto mindre belastning blir det på hver enkelt. Som frivillig får du gode opplevelser, nye vennskap og man lærer mye underveis.

På lik linje med Håkon har jeg også blitt utfordret til å si noe om meg som kanskje ikke er like kjent. Tenkte da jeg ville ta frem at jeg sitter i valgkomiteen til Norsk Pokerforbund og prøver å få spilt NM i Norge og i Utlandet hvert år. Jeg er også IntOps (Internasjonale operasjoner) veteran og sammen med andre veteraner pusser vi opp et hus på Trandum som skal brukes til veteranhus.

Jeg ønsker alle velkommen til klubben! Husk - klubben blir det vi sammen gjør den til!
Gratis Jarlsberg Bygg skøyte- og hockeyskole våren 2024

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Des 2023


Da er vi klare for ny sesong med Jarlsberg Bygg skøyte- og hockeyskole hos Ullensaker Issportklubb.

Denne våren blir det gratis å delta 😊


Påmelding gjør du her: https://club.spond.com/landing/courses/ullis/EF937C9F90C14D32B6D0A78410871DDC

Vi har gjennom Sparebankstiftelsen og Romerikesblad vært så heldige å få støtte til å anskaffe klosser som benyttes til både lek og hjelp til å lære og stå og gå på skøyter. Vi takker begge organisasjoner for støtten :-) 

Dette vår-semesteret arrangeres skolene på tirsdager og søndager.

Første trening Skøyteskolen: 9. januar kl 16:45

Treningstider Skøyteskolen:

Tirsdag kl 16:45-17:25

Sønadg kl 09:00-09:50


Første trening Hockeyskolen: 9. januar kl 17:30
Treningstider hockeyskolen:
Tirsdag kl 17:30-18:20
Søndag kl 10:00-10:50


Opplegget på isflaten vil reguleres etter antall på isen og ferdighetsnivå.

Husk at tider kan endres en sjelden gang på grunn av seriekamper til andre lag i klubben. Dette vil det informeres om på vår kommunikasjonsplattform, Spond.


All kommunikasjon skjer via Spond. Viktig at dere er flinke til å melde barna på eller av treningene.


Litt praktisk informasjon til alle sammen får best mulig utbytte av disse ukene:
 • Møt opp i god tid før barna skal på is, gjerne 30 minutter
 • Pass på at nødvendig utstyr er med, og at skøyter er slipt Sykkel/alpinhjelm eller hockeyhjelm
 • Ren varmedress e.l som brukes i bhg. og holder barna tørre og varme Hansker/votter som ikke trekker fuktighet (ull o.l. henger fast i isen)
 • Motiver barna, og følg dem ut på isen hvor vi tar godt vare på dem
 • Sitt gjerne på tribunen. Men der får ikke lov å gå rundt isflaten.
Skøyteslip vil være mulig å få gjort tirsdager eller søndager i forbindelse med skøyte- og hockeyskolen etter avtale via Spond.

Du kan lese mer om vår skøyte- og hockeyskole på vår hjemmeside: https://www.ullis.no/page/velkommen

Skøyte- og hockeyskolen har også en egen gruppe på facebook: https://www.facebook.com/groups/458469327634834/


Vi håper å se mange barn på isen og vi gleder oss til å komme i gang igjen.


Som hovedsponsor for vår skøyte- og hockeyskole er vi glad for å ha med oss Jarlsberg Bygg!

Invitasjon til Juleshow 2023

Postet av Ullensaker Issportklubb den 21. Nov 2023

Ullensaker Issportklubb i samarbeid med vår kunstløpgruppe Wings inviterer til juleshow 16 des kl 1530.

kl 1530: Grøtservering

Kl 1600 Grinchen Juleshow

Kl 1700 Åpen is for publikum

Pris 50 kr uansett alder

Ta med venner og familie!

Påmelding her: https://club.spond.com/landing/courses/ullis/39724E72D24B408C9534047292DE1EB8

Nett-/supporterbutikk for Flyers og Wings

Postet av Ullensaker Issportklubb den 8. Nov 2023

Hei dere!

Styret har besluttet å etablere nettbutikker for både Flyers og Wings. Dette for å kunne tilby et større vareutvalg, at vi slipper å sitte på et varelager og at Tomas skal få løsrevet tid fra denne type oppgave. Vi har valgt å inngå et samarbeide med supporter.no

Det er en glede å informere om at klubbens to nettbutikker - Flyers og Wings - nå er åpnet. Gå inn og se på utvalget og start planleggingen av julegaver :-)

Endringer i vareutvalg vil kunne forekomme etter hvert som vi får mer erfaring med hva som går og evt etterspørres.

Som en hyggelig liten aktivitet ved oppstart vil vi trekke en T-shirt fra begge nettbutikker i ønsket størrelse blant de ti første som handler i Flyers sin nettbutikk og blant de fem første i Wings sin.

Her er link til butikkene
Flyers:
https://supporter.no/flyers
Wings:
https://supporter.no/wings

Sjekk også ut https://produkter.supporter.no/ hvilke produkter som vi kan hente inn i vår nettbutikk. Her kan du finne produkter som du kanskje savner og ønsker at vi skal ta inn i nettbutikken? Send da en melding til Tomas på hva du kunne tenke deg å kjøpe. NB! Noen produkter må kjøpes inn i bulk og er avhengig av interesse før det kan tas inn.

Hvis det er ønskelig å handle til et helt lag, bes dere ta kontakt med Tomas da vi i de tilfeller vil kunne få en noe lavere innkjøpspris.

Tomas treffes på drift@ullis.no

Klubbens shop er nå ferdig oppusset og vil snart bli åpnet. Her vil vi ha div forbruksvarer, presentasjon av kleskolleksjon til XXL, div merch, varer som vi må bestille i et vist kvantum av supporter.no (eks termoskopper) og div av supporter.no sine produkter vi forventer at det blir et vist volum av.

Vi kommer tilbake med mer info når shopen er klar.

God handel :-)

Mvh

Styret
Et slag for frivilligheten

Postet av Ullensaker Issportklubb den 2. Nov 2023

Først ut i denne artikkelserien er en person som har hatt ulike verv i klubben og var klubbens styreleder ved kommunens planlegging og oppføring av Ishallen i 2014. Personen er av årsmøte også utnevnt til klubbens første Æresmedlem. Ordet er ditt, Håkon Brennum!

Takk for det! Først vil jeg berømme klubben for et flott initiativ, og jeg finner det av avgjørende betydning at frivilligheten fungerer slik at klubben kan bestå og ha en sunn vekst fremover. Hele idrettsbevegelsen er basert på dette prinsippet, og frivilligheten er helt klart en viktig årsak til at Norge har blitt en så stor idrettsnasjon både sportslig, administrativt og for hele folket. Det er bredden i norsk idrett som skaper muligheten for de store prestasjonene, og om bredden blir borte så vil idretten raskt slutte å prestere slik de gjør i dag. Folkehelsen er også en viktig faktor i det store bildet, og ved å la barna få prøve seg i ulike idretter og aktiviteter vil dette kunne bygge opp under et langt idrettsliv med sunn helse.

Her er min reise i Ullensaker Issportklubb. 

 Jeg ble kjent med klubben da min eldste sønn var i barselgruppe med datter til Asgeir Sand som var primus motor for klubben på den tiden. Dette ble da en invitasjon til å starte på skøyte- og hockeyskolen noen år senere, og dermed var vi i gang. Mener dette var sesongen 2010/2011. 

Jeg ble medlem i 2011 eller 2012., og har hatt ulike verv siden 2012. - valgkomite, styremedlem, nestleder og leder. Jeg har også hatt ulike roller knyttet til hockeylag, lagleder og materialforvalter. Noen sesonger som administrativt ansvarlig for skøyte- og hockeyskolen har det også blitt. Oppstart av curling i klubben har jeg også bidratt til, og fungert som leder for curling gruppa i alle de år den var aktiv. Per i dag har vi ingen aktiv curling gruppe, men vi har et curling-lag som trener på Fornebu grunnet at vår egen is ikke er kvalitativt bra nok for curling. 

Jeg har alltid ment at å engasjere seg er viktig - ikke minst i egne barn - og noe jeg da fant helt naturlig når barna ble med på aktivitet i klubben. 

Erfaringene med å bidra frivillig i klubben har kun vært positive, og det har totalt sett gitt masse glede. Spesielt morsomt har det vært å være engasjert rundt skøyte- og hockeyskolen. Å få oppleve 150 glade barn på isen hver uke som storkoser seg er flott! 

Mitt innspill til alle foreldre i klubben er at flere burde bidra, enten på lag eller for klubben. Den viktigste faktoren til hvorfor du burde gjøre det er fordi DITT lille bidrag kan ha avgjørende betydning for ETT barn, og alle barn vi kan gi flotte opplevelser kan ikke måles i kroner og øre. Det er jo også en pådriver at det skaper gode opplevelser for dine egne barn, og barna vil jeg påstå er enda mer fornøyd når de har foreldre som involverer seg. 

Klubben har utfordret meg på å dele noe i forhold til min person som er morsomt/kult etc. Jeg har ingen større idrettskarriere bak meg, men som en liten kuriositet så er jeg en av noen få som har stått på vannski bak Skibladner. Dette var på det glade 80-tallet på Lillehammer hvor vi gjorde et lite stunt for å skape litt PR rundt vannskiklubben der. Tanken var å komme i Guinness rekordbok, men ettersom vi allerede stod på vannski bak verdens eldste hjuldamper så ville rekorden ikke kunne overgås og dermed ikke godkjennes. 

Jeg ønsker alle foreldre velkommen til klubben og oppfordrer alle til å bidra til drift av lag og/eller klubb. Det er ikke størrelsen på ditt bidrag som teller mest, men at du bidrar!Her vil du kunne lese om noen av våre frivillige og deres erfaringer ved å være frivillig i klubben, https://www.ullis.no/page/frivillige

Vi vil presentere en frivillig pr mnd i løpet av sesongen. 


Delta på høstens Jarlsberg Bygg skøyte- og hockeyskole!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 26. Sep 2023


Vi ønsker alle barn velkommen til Jarlsberg Bygg skøyte- og hockeyskolen! 

Oppstart på skolen er uke 41 og vil være hver tirsdag og søndag frem til 17 desember. Fokuset vårt er mestringsfølelse og å ha det gøy på is! 

Vi har skøyteskole for de som ønsker å lære seg og gå på skøyter og hockeyskole for de som vil lære å spille hockey! 

Det er mulig å delta på enten skøyteskolen eller hockeyskolen, men det er også mulig å kombinere og delta på begge.

Hockey er en allsidig idrett som krever konsentrasjon, koordinasjon og balanse og passer godt til både gutter og jenter.  

Les med om hockey og barn i denne artikkelen: Best for barn (aftenposten.no)

Tid:

Skøyteskolen: Tirsdag 16.45-17.25 og Søndag 10.00-10.50

Hockeyskolen: Tirsdag 17.30-18.20 og Søndag 09.00-09.50

Pris:

Skøyteskole: 300,-

Hockeyskole: 600,-

Begge skolene: 600,-

Påmelding finner her
Good Game Hockey Club privatøkter

Postet av Ullensaker Issportklubb den 26. Sep 2023


Ullensaker Issportklubb i samarbeid med GG Hockey Club ønsker å invitere til privatøkter med vår hovedtrener Gabriel Gervais.

Hos Good Game Hockey Club mener vi at personlig oppfølging er nøkkelen til utvikling og finne sitt
fulle potensiale. Våre private små gruppeøkter skaper det perfekte miljøet for seriøse spillere å trives.

Bli med i vårt fullsesong program:
Med vår eksklusive medlemspakke får du tilgang til vårt Path to Pro 4-stegs program.
Her vil vi kunne tilby alle trinnene i spillerutviklings stigen.
Fra spilleforståelse, skyting, puckhåndtering, pasninger og skøyteteknikk.
I første modul starter vi med å bygge et fundament av grunnleggende ferdigheter. Vi mener det er viktig og forstå det grunnleggende før du går videre til mer komplekse ferdigheter.

Good Game Hockey Club forplikter seg til å hjelpe deg å bli en bedre ishockeyspiller.

Vi benytter video analyse for å kunne hjelpe hver enkelt utøver til å utvikle seg og forbedre sitt potensiale.

Med videoanalyse vil du se fremgangen din, følge utviklingen din og få en bedre forståelse av spillet ishockey.

Info:
- Ullensaker Flyers mottar førstevalg
- Maks 10 spillere
- U11+ (kan gjøre unntak)
- Seriøse spillere som er ivrige etter å lære

Ekstern medlem Pris: 2000 kr per måned
Inkluderer:
- Én privat liten gruppeøkt per uke
- Veien til Pro 4-faseprogram
Fase 1: Fundamental
Fase 2: Solidifying Fundamentals
Fase 3: Vurderinger
Fase 4: Avanserte ferdigheter

Ullensaker Issportklubb medlem: 1400 kr per måned.
Inkluderer:
- Én privat liten gruppeøkt per uke
- God Game Hockey Club merch
- Rabatt på fremtidige ferdighetsleirer
- Veien til Pro 4-faseprogram
Fase 1: Fundamental
Fase 2: Solidifying Fundamentals
Fase 3: Vurderinger
Fase 4: Avanserte ferdigheter

Øktene vil foregå på fredager kl 18:40-19:40

Er du interessert så melder du deg på. Pga få plasser vil SU i samarbeid med Gabriel plukke ut aktuelle kandidater av de påmeldte.

Påmelding her: https://club.spond.com/landing/courses/ullis/F883D5B6459344AEABA6D0B34CCB0CD8/main_products

Disco kveld 29 sep kl 18-20

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Sep 2023

Ullensaker Issportklubb arrangerer Disco kveld på is for barn i og utenfor klubben. 

Vi holder kiosken åpen og det er mulig med utlån av skøyter og hjelm (begrenset utvalg).

Dato: 29 september 2023

Tid: 18-20

Sted: Jessheim ishall

Pris: Gratis

Ta gjerne med venner og kjente!


Spleis for faddertiltaket 2023

Postet av Ullensaker Issportklubb den 28. Aug 2023

 

Idrettsrådet har etablert en spleis for Faddertiltaket gjeldende alle bedrifter i kommunen som ønsker å gi noen kroner til barn som faller utenom Idretten grunnet Økonomi. Vi i Ullensaker Issportklubb setter pris på alle som ønsker å bidra, og vi vet av erfaring at Fadderordningen fungerer, og blir satt stor pris på alle barn som har fått støtte.

 

Her finner du mer info samt link til hvor du støtter - spleis.no/faddertiltaket2023    

 

Takk for at du støtter!

Ringerike gjestet Ullensaker

Postet av Ullensaker Issportklubb den 28. Aug 2023

Ullensaker Issportklubb har stilt isflaten sin til disposisjon i 3 dager slik at Ringerike Panters skulle få mulighet til å trene på is. 

Hockey Norge er lite og det er trist for alle å se det som skjedde etter uværet «hans» med Schjongshallen og flommen i Hønefoss. 

Vi i Ullensaker Issportklubb var fast bestemte på at vi ønsket å hjelp med det vi kunne. Det har vært en fin dialog mellom Håkan Ahlstrand og Jørgen Rålm som sitter i Sportslig Utvalg i respektive klubber.
Utnevnelse av klubbens første Æresmedlem

Postet av Ullensaker Issportklubb den 23. Aug 2023

På det ordinære årsmøte for 2023 ble det besluttet å innføre begrepet "Æresmedlem" i Ullensaker Issportklubb. Her vil styret ut fra innspill fra medlemmer i klubben og i forkant av hvert årsmøte, vurdere om klubben har et eller flere medlemmer som har gjort seg fortjent til denne tittelen, ut fra et sett med kriterier. Vi vil også etablere en "Hall of fame" på vår hjemmeside hvor de som blir utnevnt vil få plass.  Her vil også de kriterier som styret vurderer ut fra, komme frem. Hovedgrunnlaget for kriteriene er selvfølgelig personens involvering i klubben over tid.

Klubben hadde ekstraordinært årsmøte tirsdag 22.august 2023 hvor et av punktene på agendaen var å behandle styrets innstilling på utnevnelse av klubbens første Æresmedlem.

Styret sier følgende i sin innstilling:

"Personen styret har valgt å fremme har stått på for klubben siden oppstart på uteisen. Han har i alle de år han har vært medlem i klubben også vært aktiv i styret og/eller komiteer. Han har blant annet tatt ansvar for rekruttering via skøyte- og hockeyskolen, hatt laglederverv i tillegg til sentrale verv som bla styreleder i en årrekke og også nestleder. Han har vært en god støttespiller for flere i klubben og han har jobbet for å ivareta medlemmenes interesse uavhengig av gren. Han var sentral fra klubbens side i planlegging og bygging av "vårt" (kommunens) anlegg som sto ferdig i 2014.

Styret finner det riktig og relativt enkelt og innstille på Håkon Brennum som klubbens første Æresmedlem".

Styrets innstilling ble vedtatt av et enstemmig årsmøte, og klubben er derfor glad for kunne gratulere Håkon med utnevnelsen!

Sittende styreleder, Roy Albin, hadde gleden av å overrekke en planket til Håkon i etterkant av ekstraordinært årsmøte. Håkon sin første reaksjon var vantro, og det er ingen tvil om at utnevnelsen kom overraskende på ham. Hans overraskelse ble etterfulgt av stor glede og ikke minst en følelse av å være beæret over både utnevnelsen og at han er den første som får den.

Vel fortjent, Håkon! Og så håper vi ikke utnevnelsen medfører at du legger ditt engasjement for klubben fullstendig på hylla :-)   

Mvh

Styret

Bruktmarked

Postet av Ullensaker Issportklubb den 18. Aug 2023
Behind The Mask og Ullensaker Flyers fortsetter samarbeidet sesongen 2023/2024

Postet av Ullensaker Issportklubb den 10. Aug 2023


Ullensaker Flyers gleder seg til å fortsette samarbeidet med BTM sesong 23/24 . 

Etter to lærerike og vellykkede år her på Ullensaker håper vi dette tilbudet vil utvikle våre målvakter videre.  

Dette tilbudet vil være tilgjengelig for alle egne målvakter i klubben.  

Vi tilbyr og plasser for eksterne målvakter som ønsker å ta del så lenge det er plass.  

Ved påmelding for sesong 23/24 benytt link under. 

https://club.spond.com/landing/courses/ullis/890321316C5F437FBD415FAD9CC37248
Flyers September Camp 2-3 sep 23

Postet av Ullensaker Issportklubb den 25. Jul 2023

Pga begrenset plasser for målvakter pr gruppe ønsker vi at målvakter melder seg på ved å sende mail til su@ullis.no.

Du må da oppgi Navn, Født, Klubbtilhørighet og Allergi/Matintoleranser. For målvakter er campen gratis.

Oppmøte lørdag 2 sep kl 08:00. Timeplan publiseres nærmere oppstart.

Lunsj serveres begge dager.

Påmelding for utespillere gjøres via vår spond: Flyers September Camp

Vel møtt!
Ekstraordinært årsmøte

Postet av Ullensaker Issportklubb den 26. Jun 2023

Tid - Tirsdag 22.august kl 18.00

Sted - sosial sone i hallen

 

Agenda

 1. Godkjenne de stemmeberettigede
 2. Godkjenne innkalling, saksliste og forretningsorden
 3. Valg av ordstyrer
 4. Valg av referent
 5. Valg av tellekorps, 2 stk
 6. Valg av 2 stk til å signere protokoll
 7. Budsjett 2023
 8. Honorarer sentrale verv
 9. Retningslinje for fordeling av dugnadspenger i en lagkasse
 10. Infosaker
  1. Retningslinje keeperutstyr
  2. Retningslinje drakter
  3. Retningslinje økonomisk støtte til lag og kunstløputøver i gruppen konkurranse
  4. Retningslinje økonomisk bidrag til arrangerende lag ved arrangementer (bortsett fra seriekamper)
  5. Aktivitetsavgifter hockey sesong 2023/2024 inkl hyppighet på fakturering
  6. Aktivitetsavgifter kunstløp sesong 2023/2024 inkl hyppighet på fakturering
  7. Bambusa-dugnad
 11. Valg
  1. Et styremedlem
  2. Leder kontrollkomite
  3. Et medlem til kontrollkomiteen
 12. Æresmedlem

Alt av dokumenter finner du her - www.ullis.no

Man må ha betalt medlemsavgift for 2023 for å være stemmeberettiget.

Velkommen!
Ullensaker Issportklubb søker sponsorer

Postet av Ullensaker Issportklubb den 25. Mai 2023

Driver du egen bedrift eller kjenner du noen næringsdrivende, og har lyst til å støtte en idrettsforening som aktiviserer flere hundre barn og voksne innenfor Ishockey og Kunstløp? Da er vi interessert i å snakke med akkurat deg.

 

Hos oss vil du kunne bli profilert med vantreklame og/eller reklame i isflata i tillegg til på vår hjemmeside. Kanskje kunne du tenke deg å få en egen Ishockey-cup i din bedrifts navn? Mulighetene er flere!

 

Ta kontakt på leder@ullis.no eller ring styreleder Roy Albin Bylund på 99 50 38 19 for mer informasjon.

Sponsor.pdf
Ny dato for årsmøte - 3 mai 2023 kl 18

Postet av Ullensaker Issportklubb den 21. Apr 2023

Invitasjon til årsmøte i Ullensaker Issportklubb, onsdag 3.mai kl 18.00.

Møtet vil bli avholdt i sosialt rom. Agenda for årsmøte er som følger:

1. Godkjenne de stemmeberettigede

2. Godkjenning av innkalling, sakliste og forretningsorden

3. Valg av ordstyrer

4. Valg av referent

5. Valg av tellekorps, 2 stk

6. Valg av 2 medlemmer til å signere protokoll

7. Årsberetninger

a) Ullensaker Issportklubb

b) Ullensaker flyers

c) Ullensaker wings

d) Ullensaker Stones

8. Godkjenning av regnskap 2022

9. Godkjenning av balanse 2022

10.Kontrollutvalgets beretning 2022

11. Fullmakt til styret for å velge representanter til ting og møter

12. Fullmakt til styret ad aktivitetsavgift 2023/2024

13. Medlemskontingent 2024

14. Honorarer sentrale verv 2023/2024

15. Innkomne saker 16.Budsjett 2023

17. Æresmedlem

18. Infosaker

a) Keeperutstyr

b) Pucker/drakter

c) Samarbeid Eidsvoll videregående

d) Ombygging shopen

e) Reise-/cup støtte 2023/2024

f) Aktivitetsavgift 2023/2024

19.Valg

a. Nestleder

b. Styremedlem x 3

c. Vara styremedlem

d. Kontrollkomite

e. Valgkomite

Endelig agenda foreligger senest en uke før årsmøte (26.04)

Vedleggene til årsmøtet finner du her: https://www.ullis.no/page/arsmote

På vegne av styret,

Helene Westvang

Styreleder

Vi søker trenere!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 27. Mar 2023

Vi ser etter en trener som kan bistå oss i utviklingen av JU16-spillere og videre opp til kvinner seniorhockey.

Vi ønsker en person som kan være med å bidra i begge grupper, slik at spillere og trenerteam får synergi av det vi arbeider med.

Vi ser etter en som har erfaring fra tilsvarende aldersgrupper, som vil være med å prege hvordan Ullensaker Flyers skal bygge jente- og kvinnehockey.

Ta kontakt med su@ullis.no eller Jørgen Rålm på 41905313 for en prat.
Uttak til spill for NIHF Region Innlandet og Romerike JU17

Postet av Ullensaker Issportklubb den 17. Mar 2023

Bilde Fra venstre: Adene, Ingvild, Marthe, Madelen, Terese og Saga. bildetekst

 

Uttak til Norgesmesterskapet for Regionslag JU17 2023 er nå klart.

Turneringen spilles i Stavanger 14 -16 april.

Vi gratulerer følgende spillere på vårt JU16 lag med uttaket:

Adene Othilie Bylund 

Ingvild Skarderud

Madelen Mundal 

Marthe Karlsen  (Skedsmo)

Saga Sommerseth Olsen

Terese Jargren

 Vi ønsker dem masse lykke til. 
Påmelding til årets Captains Cup 2023

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Mar 2023

Da er årets høydepunkt for våre seniorer i klubben endelig her!

Årets Captains cup går av stabelen 27 mars - 1 april og alle på A-laget, veteran, damelaget, Vi over 40 og mosjonsgruppa som er over 18 og som her betalt aktivitetsavgift og medlemsavgift  for sesongen 2022-23 er inviterte. 

Antall kamper og oppsett kommer nærmere når vi veit hvor mange lag vi klarer og stille. Alle som melder seg på blir tilfeldig trukket inn i lag og fordeling på lagene skal være likt fra alle lag/grupper i klubben.

Gruppespill blir hovedsakelig gjennomført i treningstidene til de respektive lagenes treningstider (Noen avvik kan forekomme)  Finale dagen 1 april starter 16:00 med finaler og skills competition og avsluttes med banket etter finalen på Sundbytunet (2 etasje) der vi har eget rom der det kommer serveres litt mat å vi får kjøpt drikke til gode priser.  


Påmelding gjør du her: CC 2023
UTSATT! Årsmøte 30 mars kl 18 UTSATT!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 24. Feb 2023


Grunnet forsinkelser av kontrollutvalgets beretning vil årsmøtet bli utsatt til over påske.

Nærmere info om ny tid vil bli publisert på spond og hjemmesiden torsdag 30.mars. 

Mvh

Styret


Invitasjon til årsmøte i Ullensaker Issportklubb, torsdag 30. mars kl 18

Styret innkaller herved til årsmøte i Ullensaker issportklubb.

Årsmøtet avholdes 30.03.2023 i Jessheim is- og flerbrukshall (Sosialt rom).

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 16.03.2023 til leder@ullis.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes, se vedlegg.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens nettside og spond.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Ullensaker issportklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Dokumenter til årsmøte finner dere her: Årsmøte 2023


 Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret  
Ønsker du å kombinere praktisk utdanning og hockey?

Postet av Ullensaker Issportklubb den 7. Feb 2023


Fra og med skoleåret 2023/2024 vil vi samarbeide med Eidsvoll VGS for å tilby yrkesfag med toppidrett. 

Elever som søker Bygg og anleggsteknikk, får muligheten til å søke tilrettelagt opplæringsløp gjennom å kombinere yrkesfaglig løp og faget Vg1 toppidrett.

Vi vil sesongen 2023/2024 ha lag i U18 og U21, samt damelag.

Det vil bli holdt et informasjonsmøte i ishallen onsdag 8 februar kl 18:00, for jenter og gutter født i 2007. Vi håper å se dere der, og at dere er like gira som oss!


Ullensaker Issportklubb inviterer til Skøyteskole for voksne, våren 2023.

Postet av Ullensaker Issportklubb den 4. Feb 2023

Skøyteskolen for voksne vil ha fokus på grunnleggende skøyte-, og isferdigheter og er åpen for alle over 18 år. Det er ingen krav til nivå eller forkunnskaper for å delta. 

Treningene avholdes i Jessheim Is-, og Flerbrukshall, med oppstart lørdag 18.02.2023 kl 17:00. Det vil gjennomføres treninger primært lørdag ettermiddag, men tidspunktene kan endres pga. kamper, cuper, o.l. Det vil totalt gjennomføres 8 istimer med siste time 08.04. 

De som deltar på skøyteskolen som ønsker videre progresjon til ishockey, kan delta kostnadsfritt på vår mosjonsgruppe ut årets sesong. 

Deltagere må minimum ha skøyter og hjelm. 

Deltakeravgift 1000,- som betales ved påmelding.

Påmelding her: https://club.spond.com/landing/courses/ullis/DB1861970EA147E9A63283C739497A93 

Ullensaker Issportklubb benytter Spond for påmelding og organisering av trening.