Avslutning skøyte- og hockeyskolen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Des 2017

Da er det straks sesongavslutning for denne skøyte- og hockeyskolen, og det har vært 10 uker med masse barn på isen som viser stor lærevilje og glede. Vi vil takke alle for deltagelse, og håper mange også blir med på neste sesong som starter opp igjen til høsten.

Det blir felles avslutning for skøyte- og hockeyskolen etter siste økt på isen søndag 10. desember. Alle bidrar med kake eller frukt som vi setter ut på felles langbord på tribunen i 2.etg. 
Kjempeflott om 4-6 foreldre kan hjelpe til med ansvar for dette på søndag. Issportklubben stiller med engangskopper/fat, og holder saft og kaffe. Det blir utdeling av diplomer til alle deltagere, og maskoten vår ULLIS vil selvfølgelig møte alle barna på isen.

Ønsker alle velkommen til avslutning, og håper så mange som mulig finner anledning til å komme. Ta gjerne med besteforeldre eller andre familie/venner til en flott avslutning for barna.
Hallen åpen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Nov 2017

Takket være iherdig innsats i går og i hele dag er kjøreporten nå i drift igjen. Planlagte lag-treninger og kamper kan avvikles som normalt fra i morgen.

Skøyte. og hockeyskolen er avlyst i morgen, men vi kjører igang på tirsdag igjen.
Høstferietilbud

Postet av Ullensaker Issportklubb den 26. Sep 2017

Mandag - torsdag kl. 10-14: Skøyter & Ishockey

Kl. 10-12: Frigåing uten kølle og puck (husk hjelm)

Kl. 12-14: Frigåing med kølle og puck (hjelm m. gitter)

Obs, torsdag kl. 10-12: Kunstløp (istedet for frigåing)

En aktivitetsleder vil være tilstede for å gi instruksjon.

Arr: Ullensaker Is-sportklubb i samarbeid med UIR barne- og ungdomstiltaket. Ingen påmelding
Skøyte- og hockeyskolen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 18. Sep 2017

Da er vi klare for en ny sesong med skøyte- og hockeyskole, og det er kjempehyggelig å se at så mange barn møter opp på dette tilbudet. Nytt av året er at vi nå har dette på søndager og tirsdager, og vi vil også ha en egen del på isen for kunstløpskolen. Oppstart vil være søndag 15. oktober, hockeyskolen starter kl.10:00, og skøyte- og kunstløpskolen starter kl.11:00. For de av barna som var med i høst og fikk GET hockey-drakt ser vi gjerne at dere benytter denne også nå, de nye vil få dette ved registrering som skjer ved første oppmøte.  Det vil nå bli aktivitet på isen hver tirsdag og søndag frem til avslutningen som blir tirsdag 12. desember. Vi fortsetter vår tradisjon med en hyggelig avslutning med diplom, og felles kake/frukt buffet etter siste istrening. Litt praktisk informasjon til begge grupper slik at barna får best mulig utbytte av disse 10 ukene.   

  • Møt opp i god tid før barna skal på is, gjerne 30 minutter

  • Pass på at nødvendig utstyr er med, og skøyter er slipt Sykkel/alpinhjelm eller hockeyhjelm Ren varmedress e.l som brukes i bhg og holder barna tørre og varme Hansker/votter som ikke trekker fuktighet (ull o.l. henger fast i isen)

  • Motiver barna, og følg dem ut på isen hvor vi tar godt vare på dem

  • Sitt gjerne på tribunen hvor dere ser barna best, og barna ser dere

  • Har dere spørsmål så snakk med de voksne på isen, eller andre fra issportklubben

Skøyte- og kunstløpskolen har istider hver søndag kl.1100-1200, og tirsdager kl.1740-1815 Hockeyskolen har istider hver søndag kl.1000-1100, og tirsdager kl.1700-1735 I hallen har vi en liten butikk "The Hangar", og her kan dere få hjelp til riktig utstyr til en rimelig pris. Denne vil være åpen i forbindelse med skøyte- og hockeyskolen. Slipekort og skøyteslip kan også kjøpes her. Skøyteslip vil være tilgjengelig tirsdager og søndager i forbindelse med skøyte- og hockeyskolen. Ta gjerne en tur innom hjemmesiden vår, der er det masse god informasjon om skøyte- og hockeyskolen: http://www.ullis.no/p/16704/al...  

Vi håper å se dere alle i tiden fremover, og gleder oss til å være sammen med barna på isen.
ROMERIKSFONDET

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Sep 2017

Fra mandag 4.september være mulig å stemme på ditt lag/forening - og dette kan gjøres tom mandag 11.september! 

Ullensaker Issportklubb  RBFOND 11


Slik stemmer du: 
Send sms til 2005 med kodekord RBFOND 11 

Spre dette i eget lag/forening - her kan man få inn mange stemmer! 
Kr 1,- per stemme! Du kan stemme så mange ganger du vil.

Vinner av Ekstrasjansen mottar 35.000 kroner, 2.plass mottar kr 20.000 kroner og 3.plass mottar 15000 kroner.
Islegging

Postet av Ullensaker Issportklubb den 27. Aug 2017

Legging av isen går bra, og vi håper å kunne starte med oppmerking av isen ikveld fra ca kl 18:00. Har du anledning/lyst til å være med så er det bare å møte opp i ishallen. Det er ALLTID noe som skal gjøres der, og vi må også rydde litt før vi kan ta ibruk hallen.
Forsinket oppstart sesongen 2017/18

Postet av Ullensaker Issportklubb den 14. Aug 2017

Hei, grunnet problemer med kjøleanlegget er islegging og oppstart forsinket. Vi håper at kjøleanlegget kan komme igang denne uken, og vi legger is så raskt det er nok kulde i hallen.
Sesongen 2017/2018

Postet av Ullensaker Issportklubb den 28. Jun 2017

Hei alle sammen,

Benytter anledningen til å takke alle for en flott sesong 2016/2017, og håper vi får med oss alle sammen videre til neste sesong. Klubben vokser i bredden, og det er kjempebra!

Forberedelser til neste sesong er allerede godt i gang, og det neste STORE som vi må få på plass er islegging i august. Det er avklart med kommunen at kjøleanlegget skal startes 1.august etter vårt ønske, og vi kan dermed begynne islegging ca.7 august med ferdig is mandag 14.august. Be...r derfor om at denne e-posten ditribueres bredt så vi fanger opp alle aktuelle kanidater.

Det er en del ting som må på plass innen den tid, og det viktigste er at vi trenger 1-3 personer som tar på seg hovedansvaret for å få lagt isen. Dette er ikke noe vanskelig, men krever litt oversikt og ryddighet. Hadde satt STOR pris på om vi kunne fått noen som tar på seg denne helt nødvendige og viktige jobben frivillig.

Personer som er aktulle, eller har spørsmål bes om å ta kontakt med undertegnede snarest.

--

Hilsen
Håkon Brennum
Leder - Ullensaker Issportklubb
Mob: 90 91 43 48
leder@ullis.no
Årsmøte

Postet av Ullensaker Issportklubb den 13. Feb 2017

Årsmøte avholdes onsdag 29.mars kl. 19:00

Saker som ønskes tatt opp må være hos styret senest 15.mars

Innkalling_årsmøte_2017.pdf

Saksliste-årsmøte-2017.pdf

Årsberetning til årsmøte 2017.pdf
Grasrotandelen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 13. Jan 2017

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i ULLENSAKER ISSPORTKLUBB.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren

• Mobilspill

• Norsk Tipping sine nettsider

• SMS, send Grasrotandelen 989313339 til 2020