Skøyte- og hockeyskolen vinteren 2017

Postet av Ullensaker Issportklubb den 9. Des 2016


Tidspunktet for oppstart av vinterens skøyte- og hockeyskole lørdag 14. Januar, og det blir aktivitet hver lørdag og tirsdag i 10 uker.
Rakk dere ikke komme på første økt går det helt fint, og det er bare å melde seg på underveis.Merk at det er ulike tider for skøyte- og hockeyskolen:
Hockeyskolen har istid lørdager kl. 1000-1050, og tirsdager kl. 1700-1735
Skøyteskolen har istid lørdager kl. 1100-1150, og tirsdager kl. 1740-1815Påmelding på våre hjemmesider: http://www.ullis.no/p/16693/pamelding-skoyte--og-h...Betaling skjer ved første oppmøte, helst med kort/VIPPS, og prisen er kr. 500,-/barn for alle 10 ukene.Vel møtt!
Mvh Ullensaker Issportklubb
Klubben i mitt hjerte

Postet av Ullensaker Issportklubb den 15. Nov 2016

http://www.klubbenimitthjerte.no/stem/id/2350060

Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no. Totalt deler Nordea ut 30 premier á 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner.
Klart for ny runde med Touchdown

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Okt 2016

Thomas «TP» fortsetter i sin rolle, og får i år med seg Anders Salicath Johansen ( trener U7) som makker.

Tilbudet er kun for medlemmer av klubben som spiller på et av våre lag.

Alder: barn født 2008 og eldre. Barna må komme seg til hallen selv, og må kunne få på seg utstyret alene.

Oppstart; Tirsdag 22 november

Siste økt; Torsdag 22 desember

Istid: tirsdager og torsdager fra 15:00 – 16:20

Kun 30 plasser.

10 økter / 5 uker med fokus på skøyte og kølleteknikk

Touchdown avsluttes med en sosial pizzakveld etter siste økt!

Pris: 400,-


Påmelding; navn på spiller, lag, kontaktinfo/tlf til foreldre samt adresse, mailes til atle.merg@ullis.no
10 000 gode grunner...

Postet av Ullensaker Issportklubb den 23. Sep 2016

(Hvis du kan alle grunnene fra før, gå direkte til påmelding her!)


... til å begynne med ishockey og / eller kunstløp!Det finnes mange (10 000, minst!) gode grunner til å begynne med skøyter / ishockey / kunstløp!


Her kan du se noen av de:

For skøytegåing generelt

Det er morsomt!

Uhøytidelige undersøkelser foretatt i Jessheim is- og flerbrukshall de siste sesongene viser at det er opptil 100% tilfredshet blant barn som deltar!

Det er veldig god trening!

Barns mestringsfølelse er i høysetet hos Ullensaker Issportklubb, og det å mestre kunsten å stå på skøyter er en gave som får barna til å føle seg "større enn de er", ganske så fort. Usikkerheten kan nok vises blant enkelte i starten, men med ukene så ser vi at barna fort blir trygge og selvsikre, og innen utgangen av skøyte- og hockeyskolen er hekser, troll og andre hindre overvunnet, og alle er verdensmestere i å ha det moro på isen!

Balanse, koordinasjon og styrke i armer og ben trenes kontinuerlig, men fordi konsentrasjonsnivået er høyt og morsomfaktoren enda høyere så blir treningen et høydepunkt i idrettshverdagen til barna som deltar!


Hva lurer du så på? Påmelding her!


Litt spesifikt om ishockey, og litt om kunstløp lengre ned....

Ishockey

Ishockey er populært!

Ishockey er virkelig en idrett i vinden, men et historisk sterkt landslag som forbilder for barna våre. Mats Zuccarello er en verdensstjerne, og herjer med motspillerne i verdens største hockeyliga NHL. Ullensaker Flyers vokser for hver dag som går, og det er god grunn til å anta at klubbens posisjon i norsk ishockey vil forsterkes betraktelig i årene som kommer.

Vi spiller ikke i NHL, men vi tør påstå at vi har de beste rammebetingelsene en kan ha i breddeidrett generelt, og ishockey spesielt, med våre kompetente trenere som leder an i Norges flotteste idrettsanlegg.

Ishockey gir mestring på en egen planet!

Og når det kommer til mestring, gir ishockey barna våre et maksimalt register når det kommer til kroppsbeherskelse; Skøytegåingen kombineres med håndtering av puck og kølle, og samtidig spiller man på lag med mange andre, mot mange andre, slik at de morsomme utfordringene står i kø. Balanse, koordinasjon, mobilitet, styrke, utholdenhet, kommunikasjon, stressmestring, samspill - "and the list goes on"...

Ishockey er verdens raskeste lagidrett!

Som seniorspiller raser man avgårde i opptil nesten 40 km/t på isen, med en puck som sendes videre langt fortere enn bilene på motorveien. Det går bare styggfort. For de minste barna går det nok ikke så fort, men man merker tidlig at barn som spiller ishockey er temposterke og kvikke i bevegelsene både på- og utenfor isen.

Ishockey har "alltid" blitt kalt "The fastest game on earth" - med god grunn.

Ishockey er supersosialt!

Ishockeyspillere kjenner på en lagånd i sporten som ikke står tilbake for noen andre. Man er avhengig av spilleren ved siden av seg på isen, og man tilbringer mye kvalitetstid i garderoben før og etter trening. Dette er aspekter som gjør at ishockeyspillere ofte blir ansett som svært "trente" sosiale vesener, som har vennskap og disiplin som sine viktigste verdier inn mot voksenlivet. Og, ikke rent få ishockeyspillere skaper livslange bånd til medspillerne sine, fra tidlig alder.

Ishockey er underholdende!

Som publikumsidrett må vel ishockey regnes for å være en av de beste idrettene. De aller fleste som ser ishockey jevnlig gjør det fordi, selv på "lave" nivåer, gir det svært god uttelling i form av sportslig underholdning. Mye fart, kroppstaklinger, knall og fall og en puck som suser avgårde.

Vi har også sett at svært mange av foreldrene som kommer inn til oss uten tidligere ishockeyerfaring, raskt forelsker seg i sporten totalt. Vi har faktisk akkurat fått et damelag, hvor halvparten av spillerne er mammaer som bare må være med de og.

Det er også morsomt for spillerne å se klubbens andre lag i aksjon, noe vi ofte ser på tribunen. Dette er også med på å forsterke det sosiale aspektet på tvers av årsklasser!


Ellers kan man også høre hva ekspertene sier:

Idrettslege – professor dr.med. Paul Lereim,
sa dette til www.aftenposten.no om ishockey:


“Jeg vil fremheve ishockeysporten som spesielt
velegnet trening for barn og ungdom”

“Jo tidligere barn starter med ishockey, jo bedre.

Det må i starten selvsagt være lekbetont og frivillig,
uten foreldreambisjoner.”

“Ved å spille ishockey får man først og fremst trent
koordinasjon og balanse. Men også fysisk styrke i
rygg, buk, armer og ben samtidig som utholdenhet
kommer nesten gratis.

"Som lagspill krever også ishockey sosial intelligens
og samarbeid.”


Hva lurer du så på? Påmelding her!


Kunstløp

Kunstløp er utfordrende og gøy!

Det å koordinere intrikat skøytegåing med musikk og rytme er svært morsomt! Barna får virkelig satt sanser og motorikk på prøve. Balanse blir topptrent. Og, man lærer dans samtidig som man mestrer kunsten å gå på skøyter.

Kunstløp er elegant!

Som kunstløpere handler det om å kombinere fysisk mestring med det estetiske. Man skal ta seg godt ut, som utøver, og vise stolthet og yndighet i det man gjør - egenskaper som er mye verdt ellers i livet!

Kunstløp er fysisk krevende på en positiv måte!

Det handler om å bli sterk til beins, såvel som i overkroppen, kombinert med total balanse og koordinasjon. Smidighet og mobilitet er også nøkkelegenskaper, og summen av disse egenskapene viser til kroppsbeherskelse som barna lengter etter, enten de vet det eller ei. Mange av våre skøytegående vesener får sterke aha-opplevelser når de har fått prøvd seg litt - mestringsfølelsen er bare veldig høy - den kan ikke lett matches i andre idretter.

Kunstløp er opptreden!

Barn elsker å vise seg frem for foreldrene sine, og andre for den saks skyld! I kunstløpsporten er målet å kunne vise frem det beste showet man kan, og har barnet en liten performer i magen er det jo helt perfekt!

Hva lurer du så på? Påmelding her!


Vel møtt!

GET skøyte- og hockeyskole

Postet av Ullensaker Issportklubb den 19. Sep 2016

Vi har nå åpnet for påmelding til denne sesongens skøyte- og hockeyskole, VELKOMMEN!

http://www.ullis.no/p/16693/pamelding-skoyte--og-h...
Frigåing i gang fra denne helgen!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 8. Sep 2016

Det vil fra førstkommende lørdag igjen bli mulig å stå på skøyter / spille ishockey på frigåing i Jessheim is- og flerbrukshall.

Tidspunktet vil være fra 12 - 14.

Vi vil også fortsette med å avholde frigåing til dette tidspunktet, dog med enkelte avvik i tid grunnet kampavvikting enkelte dager. Men altså, utganspunktet er 12 - 14

Sjekk alltid istidkalenderen for å være sikker.

Som tidligere vil det være avgrenset til kun skøytegåing den første timen, deretter åpnes det for spill med puck og kølle den siste.

Pris for inngang er 40,- for voksne og 20,- for barn.

Inngangsprisen gjelder såvel medlemmer som ikke medlemmer.


Til sist - husk reglene:

For frigåing uten puck og kølle er det krav om hjelm for ALLE, uansett alder.

For frigåing med puck og kølle er det i tillegg påbudt med gitter / heldekkende plexiglass for barn / ungdom.

Generelt er det er krav at man viser hensyn til hverandre, og at man har det moro!


Vel møtt!
Søndag 11/9, kl 12-15, Bruktmarked

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Sep 2016

Bilderesultat for hockeygear


Vi treffes i det sosiale rommet i 2.etg, og her er det mulig for alle å ta med seg utstyr de ikke trenger lenger, men som fortsatt kan gjøre nytte for andre til en rimelig pris.
Idrettens dag

Postet av Ullensaker Issportklubb den 24. Mai 2016

Barnefestival og idrettens dag arrangeres i Storgata på Jessheim den 29 mai 2016 kl 1100 - 1600. Det er leketøysbutikken Ringo Kanutten i Jessheim storsenter som har ansvaret for Barnefestivalen og Ullensaker Idrettsråd (UIR) som koordinerer idrettens dag. Alle idrettslag i Ullensaker kommune bes om å stille med stand og fremvisning av idretten og muligheten som tilbys for barn og unge. Det har vært veldig vellykket tidligere og idrettslagene har merket stor interesse i ettertid. Det er mange barn og unge med foreldre/foresatte som er innom idrettslagene denne dagen. En unik mulighet for å vise frem våre sunne muligheter.
Avslutning skøyte- og hockeyskolen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 7. Mar 2016

Skøyte- og hockeyskolen

Da er det straks sesongavslutning for denne skøyte- og hockeyskolen, og det har vært 10 uker med masse barn på isen som viser stor lærevilje og glede. Vi vil takke alle for deltagelse, og håper mange også blir med på neste sesong som starter opp igjen til høsten. Påmelding vil bli lagt ut på hjemmesiden etter sommeren.

Det blir felles avslutning for skøyte- og hockeyskolen etter siste økt på isen lørdag 12. mars. Alle bidrar med kake eller frukt som vi setter ut på felles langbord i kioskområdet 2.etg.
Kjempeflott om 4-6 foreldre kan hjelpe til med ansvar for dette på lørdag. Issportklubben stiller med engangskopper/fat, og holder saft og kaffe. Kontakt meg på e-post eller SMS om du kan hjelpe til.

Det blir utdeling av diplomer til alle deltagere, og maskoten vår ULLIS vil selvfølgelig møte alle barna på isen.

Ønsker alle velkommen til avslutning, og håper så mange som mulig finner anledning til å komme. Ta gjerne med besteforeldre eller andre familie/venner til en flott avslutning for barna.

Hilsen
Håkon Brennum
Leder - Ullensaker Issportklubb

Mob: 90 91 43 48

Årsmøte og medlemsskap

Postet av Ullensaker Issportklubb den 11. Feb 2016

Det er sendt ut medlemskontingent til alle medlemmer som er registrert, og har du ikke mottatt dette men ønsker å være medlem må du si ifra om dette på e-post: post@ullis.no

For å ha stemmerett og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene . Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt

Dokumenter til årsmøtet vil bli lagt ut på hjemmesiden: http://www.ullis.no/p/19976/arsmote
Iskjøring og tilsynsvakt

Postet av Ullensaker Issportklubb den 5. Feb 2016

Heldigvis er vi en klubb i vekst, og det kommer stadig inn nye barn som ønsker å være med på ulike is sporter. Dette medfører at vi forsøker å benytte så mye istid vi klarer, og dette øker også behovet for iskjørere og tilsynsvakter i hallen.

Kunne du tenke deg å bidra med iskjøring så ta kontakt så snart som mulig:

Håkon Brennum
leder@ullis.no
90 91 43 48
Bli med og tenn OL-ilden

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Jan 2016

FAKKELMARKERING 5.FEBRUAR 2016, ULLENSAKER IDRETTSPARK

Under fakkelstafetten for OL på Lillehammer 1994 var ilden også på Jessheim – nå kommer den tilbake… Det skal nemlig arrangeres Ungdoms-OL på Lillehammer 12.-21. februar! Dette feires med en innholdsrik fakkelmarkering fredag 5. februar i flotte Ullensaker Idrettspark.

Vi byr på åpningsshow, prøv ut «morgendagens idrettsaktiviteter» og få med deg fakkelstafetten og tenning av OL-ilden. Kvelden avsluttes med minikonsert og signering med Morgan Sulele. Arrangementet er åpent for alle, men selve aktivitetene er for ungdom mellom 15 til 20 år.

Vi håper å samle innbyggerne i Akershus til en skikkelig folkefest på Jessheim denne kvelden. Bli med å skriv Olympisk historie!

TID: Fredag 5. februar, kl. 18.00-22.00

STED: Ullensaker idrettspark

Program

Åpningsshow kl. 18 med underholdning fra scenen utenfor Jessheim is- og flerbrukshall Konferansier Pål Gordon Nilsen leder oss igjennom arrangementet.

Prøv «Morgendagens idrettsaktiviteter»
Vi fyller hallen og uteområdet i idrettsparken med det vi tror kan være noe av «Morgendagens idrettsaktivitet», og du som er mellom 15 og 20 år får prøve ut disse! Kle deg for aktivitet inne og ute.

Kiosksalg fra «Morgendagens idrettskiosk»
Elevene ved idrettsfag på Hvam vgs. har tatt utfordringen og laget en enkel kioskmeny som vi mener kan være «Morgendagens idrettskiosk».

Offisiell fakkelmarkering med fakkelstafett og tenning av OL-ilden
ved fylkesvinneren av Årets ildsjel i Akershus.

Minikonsert med Morgan Sulele
Morgan Sulele, som egentlig heter Magnus Clausen, kommer fra Bærum og har tidligere bemerket seg med samarbeid med bl.a. Staysman og Lazz, Robin og Bugge, Katastrofe og Innertier. Med den tilbakelente sololåten "Bare min" lydla han sommeren for svært mange, og Morgan lover å skape liv og sommerstemning på Jessheim i februar!