God Jul

Postet av Ullensaker Issportklubb den 22. Des 2015


Vi ønsker med dette alle God Jul & Godt Nytt År
Påmelding 2016

Postet av Ullensaker Issportklubb den 15. Des 2015

Ny sesong med skøyte- og hockeyskole starter opp lørdag 9.januar. Påmelding er lagt ut på hjemmesiden vår:

http://www.ullis.no/p/16693/pamelding-skoyte--og-hockeyskolen


Hockeyskolen lørdager kl. 10:00-11:00, og tirsdager kl. 17:00-17:35

Skøyteskolen lørdager kl. 11:00-12:00, og tirsdager kl. 17:40-18:15
Avslutning skøyte- og hockeyskolen høst 2015

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Des 2015

Skøyte- og hockeyskolen

Da nærmer det seg sesongavslutning for denne skøyte- og hockeyskolen, og det har snart vært 10 uker med masse barn på isen som viser stor lærevilje og glede. Vi vil takke alle for deltagelse, og håper mange også blir med på neste sesong som starter opp lørdag 9.januar. Påmelding er lagt ut på hjemmesiden:

http://www.ullis.no/p/16693/pamelding-skoyte--og-hockeyskolen

Det blir felles avslutning for skøyte- og hockeyskolen etter siste økt på isen lørdag 12. desember. Alle bidrar med kake eller frukt som vi setter ut på felles bord i kioskområdet i 2.etg. Kjempeflott om 4-6 foreldre kan hjelpe til med ansvar for dette på lørdag. Issportklubben stiller med engangskopper/fat, og holder saft og kaffe. Kontakt meg på e-post eller SMS om du kan hjelpe til.

Det blir utdeling av diplomer til alle deltagere, og vi har sikre rykter om at maskoten vår ULLIS vil besøke barna på isen.

Ønsker alle velkommen til avslutning, og håper så mange som mulig finner anledning til å komme. Ta gjerne med besteforeldre eller andre familie/venner til en flott avslutning for barna.

Hilsen
Håkon Brennum
Leder - Ullensaker Issportklubb

Mob: 90 91 43 48
Klubben i mitt hjerte

Postet av Ullensaker Issportklubb den 16. Nov 2015

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er den 12. i rekken. Bryter Grace Bullen fra Fredrikstad er ambassadør for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen Klubben i mitt hjerte.

http://www.klubbenimitthjerte.no/
Hockeyreise

Postet av Ullensaker Issportklubb den 27. Okt 2015


Vi har ventet lenge på å få serieoppsettet for alle lag. Nå som det er på plass kan vi da også sette opp en tur til Karlstad.
Det planlegges med en tur for å se på Färjestad spille mot Skellefteå 14. november. Den er på planleggingsstadiet foreløpig, men dette er en "heads up" om at den turen kan komme, og da med en kort påmeldingsfrist! (Det vil bli begrenset med billetter denne gang, der det er "først til mølla" som gjelder.)

I år spiller LARS HAUGEN, JONAS HOLØS, OLE-KRISTIAN TOLLEFSEN, MARIUS HOLTET og MARTIN RØYMARK for Färjestad. Selv om fjorårets mester, Skellefteå, ikke har noen nordmenn i sin tropp så er dette absolutt en kamp å få med seg.
Det vil også bli tid og mulighet til å gå i "Hockeytown" i Karlstad, ikke langt fra hallen, der vi håper at vi kan få til en "klubbrabatt".
I fjor kom Ole-Kristian Tollefsen og hilste på etter kamp. Hvem kommer i år?

Følg med på våre hjemmesider for påmelding til denne turen!Kioskdugnad

Postet av Ullensaker Issportklubb den 25. Okt 2015

Dugnadsoversikten for kiosken er nå klar


Her kan dere finne oversikten over hvilket lag som har kioskvakter.
Lagleder for hvert enkelt lag fordeler kioskvakter på foreldrene på sitt lag.

For spørsmål rundt kiosken ta kontakt med karianne.brenni@ullis.no / 41611446

Takk for all hjelp med å tjene noen gode kroner til klubben vår!

Karianne

kioskoversikt_1516.pdf
Vaffeloppskrift.docxNYE TIDER FOR TIRSDAGENE, Skøyte- og hockeyskolen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 19. Okt 2015

Det blir fra og med i morgen tirsdag 20/10 nye tider for tirsdagstreningene på skøyte- og hockeyskolen:

Hockeyskolen: 1700-1740, garderobe 4
Skøyteskolen: 1740-1820, garderobe 2&3

Flott om alle kan være behjelpelige med å spre dette grunnet kort frist.Supersalg på sportsundertøy fra Underarmour!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 13. Okt 2015
Onsdag i uke 43 (21. oktober) klokken 18.00 kommer Underarmour til oss for en klubbkveld, hvor vi får kjøpt treningstøy til sterkt rabatterte priser. Underarmour er et de raskest voksende sportsmerkene i verden, og har høykvalitets sportsundertøy - og mange andre typer plagg.

Undertøy, kompresjonsundertøy, t-skjorter, hettegensere, tights, joggesko og fritidssko er blant produktene.

Mats Zuccarello er en av NHL stjernene som bruker dette under hockeyutstyret!

Møt opp med hele familien!

Salget finner sted i det sosiale rommet i Jessheim is- og flerbrukshall.


Skøyte- og hockeyskolen, starter lørdag 10/10-2015

Postet av Ullensaker Issportklubb den 9. Okt 2015

Tider for skøyte-og hockeyskolen, dersom det er noen tvil;

Lørdager 11-12 (hockeyskolen)
Lørdager 12-13 (skøyteskolen)

Tirsdager 17.30-18.30 (hockeyskolen)
Tirsdager 18.30-19.30 (skøyteskolen)

Shopen vår, som vi kaller The Hangar, vil være åpen lørdager fra klokka 10. Det får man kjøpt det man trenger om man mangler noe.

Vær tidlig ute, første økt er i morgen, lørdag 10/10!

Vel møtt!

NB Har du ikke meldt deg på ennå, eller kan ikke komme første gang - fortvil ikke, det går helt fint å melde på og så komme når man kan.
Nye hjemmesider!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Okt 2015

Ullensaker Issportklubb er en klubb i sterk vekst og har investert i nye flotte hjemmesider, som du er inne på og leser på nå!

Dette betyr at vi har en jobb å gjøre i forhold til å få innholdet opp igjen, men om kort tid vil vi alle oppleve at dette er en sterk oppgradering.

Påmeldingen til skøyte- og hockeyskolen virker som den skal, så leter du etter denne er det bare å melde seg på her.

Skøyte- og hockeyskolen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Okt 2015

Skøyte- og hockeyskolen til Ullensaker Issportklubb er på kort tid blitt etablert som et svært profesjonelt og bra tilbud til barn i regionen. Vinteren 2015 hadde skolen over 250 registrerte barn, og klubben fortsetter å utvikle tilbudet.

Alle våre hovedtrenere er enten allerede skøyte- og ishockeyfaglig utdannet eller i ferd med å få slik utdanning. Vi jobber aktivt med å bygge ut vårt tilbud, slik at det vil inneholde den mest korrekte, men også mest morsomme, treningen som er mulig å gi barna som kommer for å lære seg skøytegåing og / eller ishockey.

Ullensaker Flyers, klubbens hockeyavdeling, rekrutterer herfra og inn til sine barnelag.

Ullensaker Wings (Kunstløp) rekrutterer inn til sin treningsgruppe.

Bruk ellers menyen over for å finne mer informasjon!

Ved spørsmål, kontakt ansvarlig for skøyte- og hockeyskolen i Ullensaker Issportklubb, Håkon Brennum.

E-post: leder@ullis.no
Tlf: 90 91 43 48
Aller først:

Postet av Ullensaker Issportklubb den 6. Okt 2015

Velkommen!

At du har funnet veien hit betyr ganske trolig at du har et barn som kan tenke seg å bli elev hos oss, for å kunne lære skøytegåing og ishockey eller kunstløp. Det mener vi er et klokt ønske!

En viktig første avklaring!

Før vi fortsetter så kan vi bare med en gang avklare en ting: Skøyte- og ishockeyskolen er et samlebegrep for to forskjellige skoler.

For det første har vi skøyteskolen, som favner om alle som vil lære å gå på skøyter, enten de vil spille ishockey, gå kunstløp eller rett og slett bare bli bedre med skøyter på beina.

Så: hvis eleven mestrer kunsten å gå på skøyter slik skøyteskolen er lagt opp, vil vi veldig gjerne at man forsetter, innpå hockeyskolen om man vil spille ishockey for Ullensaker Flyers, og inn på kunstløpgruppas treninger dersom man vil stå på kunstløp for Ullensaker Wings.

For det andre har vi hockeyskolen - og her begynner trening med puck og kølle. Her blir man en Flyers-spiller!

Som med skøyteskolen, vil vi her at dette skal danne grunnlaget for neste steg, som er inntreden på et av klubbens yngre lag. NB! Det er full anledning til å gjøre dette parallelt, dersom eleven er ivrig og våre instruktører mener det er riktig sett fra ferdighetsståsted.

Bittelitt om alder

Skøyteskolen er i prinsippet åpen for alle fra 4 år og oppover. Når det er sagt er det slik at vi ønsker at alle født 2009 eller tidligere raskest mulig skal inn i egen gruppe, slik at disse får kommet i gang skikkelig med barn på egen alder.

For noen av de eldre deltagerene kan det virke snodig å skulle stå sammen med veldig mye mindre barn, og vi forsøker å avhjelpe dette ved å plassere de største barna inn i siste trinn, fortest mulig.

Når det er sagt er ingen regler "skrevet i sten" - er det slik at en større elev er helt ny på skøyter, og trenger oppfølging deretter, finner vi den beste måten å sørge for at denne eleven skal føle at den deltar på riktig nivå. I blant kan det være med noen mindre barn, men i disse tilfellene vil vi, som sagt, forsøke å "fasttracke" eleven slik at man snarest står / spiller med jevnaldrende.

Hvorfor skøyteskolen?

Det handler om mestringsføleser, motorikk og koordinasjon!

Vi vet at skøyting krever litt mer kontinuitet enn andre aktiviteter, men mestringsfølelsene står i kø hos oss, opptil flere i løpet av en økt, som vi vet gir masse selvtillit. Og selvtillit gjør oss sterke; Barnet vil kjenne glede i mestring i andre deler av livet også - på skolen, med venner og i andre idretter. Kort sagt er det å beherske skøytegåing en svært god måte å gi barnet en solid forankring i idretten, med mestring og glede som nøkkelord!Vårt ønske er en solid og gledesspredende idrettsklubb, og vi følger opp ditt barn med dette som rettesnor!

Mestringsfølelsene står alltid i sentrum, og vi vet at “vi bygger barna” til å tro på seg selv, dvs barnet skal få masse selvtillit og være stolt over sine fremskritt, samtidig som elevene har det gøy, og at trening og fremgang går som en lek er
det viktigste, det vet vi at elevene elsker.

Ullensaker Issportklubb og DNSHUllensaker Issportklubb bygger sin skøyte- og ishockeyskole på Den Norske Skøyte og Ishockeyskolen (DNSH). Dette er et profesjonelt opparbeidet og velprøvd vektøy for systematisk og god trening i det å lære skøytegåing og ishockey. Kort fortalt er modellen vår trinnbasert; Trinnene 1 - 3 er spesialisert for å kunne gi eleven det best tilpassede treningen som man kan gi, ferdigheter og alder tatt i betraktning. Les mer om dette på siden "Om skøyteskolen".

Det er viktig å poengtere at vi ikke stiller krav til at hvert enkelt barn må fullføre alle trinn; Ved første økt på isen vil våre kyndige instruktører plassere barna der de bør være for å oppnå størst mulig læringseffekt og trygghet.

Når eleven er trygg nok, ønsker vi at han / hun trer inn på ishockeyskolen, eller inn på trening med kunstløpgruppa.

Hvorfor ishockeyskolen?

Barn som besitter grunnleggende skøyteferdigheter, og som har lyst til å spille ishockey, skal til ishockeyskolen for å lære om spillets egenheter; Puck og kølle, og ikke minst, hvordan bruke dette sammen med skøyteferdighetene. På lik linje med skøyteskolen er også ishockeyskolen nivåinndelt etter "trappetrinnsmetoden", og vi følger opp ditt barn på samme måte, slik at man finner en gruppe som har stort sett samme ferdighetsnivå som en selv. Mange av elevene på det siste trinnet vil her allerede ha funnet veien til sitt eget lag, det være seg U7, 8 eller oppover inn i andre lag.

Og, la oss ikke glemme hvor bra sporten er, med innslag av alle typer kroppslige ferdigheter, og svært mange morsomme lagsportelementer! Hør bare her:

Idrettslege – professor dr.med. Paul Lereim,
sa dette til www.aftenposten.no om ishockey:

“Jeg vil fremheve ishockeysportensom spesielt
velegnet trening for barn og ungdom”“Jo tidligere barn starter med ishockey, jo bedre.
Det må i starten selvsagt være lekbetont og frivillig,
uten foreldreambisjoner.”
...

“Ved å spille ishockey får man først og fremst trent
koordinasjon og balanse. Men også fysisk styrke i
rygg, buk, armer og ben samtidig som utholdenhet
kommer nesten gratis.
...
Som lagspill krever også ishockey sosial intelligens
og samarbeid.”Ishockeyskolen er vår rekrutteringsarena inn til klubbens yngre lag. Vi har for øyeblikket lag for U7, U8, U9, U10, U11, U12 og U14. Neste års U7 vil etableres i løpet av vinteren som egen lagenhet, og vil mot slutten av sesongen få sine første egne treninger.
Fra Ullensaker Flyers til Chicago Blackhaws; Skøyteteknikk i verdensklasse på Jessheim

Postet av Ullensaker Issportklubb den 21. Aug 2015

Ullensaker Flyers hadde i uke 33 gleden av å ta imot JRM Skates & Skills til Jessheim Is-og flerbrukshall. Dette var første gang JRM tok turen over grensen, og spenningen knyttet til opplegget var stor.

Ullensaker Flyers var flittige som fikk JRM over; De fikk «klemt inn» denne uken, før turen gikk tilbake til Sverige og Globen for å avholde trening for en stor del av Chicago Blackhawks’ stall, som er på treningsleir i Europa. Og nå ser man allerede mot høstferien, uke 40.

JRM kjører intensitetstrening fundamentert i ekstremt god skøyteteknikk-trening. Konseptet innebærer at man deltar på hele fire ispass à 45 minutter, annenhver time, tre dager på rad. Og til tross for at JRM kom for første gang, var til sammen ca. 70 spillere heldige nok til å være med på dette, fra barn til seniorer.

Og at treningen satte positive spor er det ingen som helst tvil om. Thomas Pettersson, en av klubbens mest erfarne spillere, hadde følgende karakteristikk å avgi:

- JRM sin treningsmetodikk, med svært gode grunnkunnskaper om hva som faktisk gir resultater, og individuell oppfølging face-2-face, på isen, med rykende ferske videoanalyser – det er det beste jeg har vært borti. Mye lærdom, uansett tidligere nivå. Det finns alltid måter på bli bedre på, og JRM finner disse for hver enkelt spiller, avslutter Pettersson.

JRM består av trioen Joackim Ahlgren, Roger «Ragge» Johansson og Micke Anderson – alle med sine spesielle egenskaper. Jocke er en svensk elitelisensiert trener med erfaring fra landslag og klubblag på internasjonalt toppnivå og er spesialist på skøyteteknikk. Ragge er en svært merittert svensk spiller, som kan skilte med NHL-spill for Calgary Flames og Chicago Blackhawks, og var også en del av Sveriges OL-vinnende tropp fra ’94 på Lillehammer. Han har etter egen karriere spesialisert seg på ishockeyskolevirksomhet. Micke er kommunikatoren – den som jobber med spillerne mentalt i treningen.

Micke er storfornøyd med satsingen i Norge, og hadde mye positivt å trekke på etter uken var unnagjort.

- Å få komme til Oslo-regionen med vårt konsept har vi ønsket en stund, men det er viktig for oss å finne en riktig samarbeidspartner. Ullensaker Flyers er ikke akkurat Blackhawks, men vi jobber med og for ishockeysporten. Og Flyers ser ut til å ha et uslåelig fundament basert på glød, moro og læringsvillighet. Og man har et helt eksepsjonelt bra anlegg på Jessheim, med Gardermoen, skoler, haller, fotballbaner – alt finns der. Det finnes vel knapt bedre steder å bedrive idrett på.

Klubbens markedsansvarlig, Vegar Carlson, har følgende å si om samarbeidet med JRM:

- Uke 33 viste oss hvor bra man kan gjøre det som trener, og hvor morsomt det er mulig å ha det på isen – trenere og spillere sammen. Ikke det at vi ikke visste at det er morsomt fra før, men dette var å løfte alt opp til en ny dimensjon. Jeg kan vanskelig se hvordan noen kan gjøre slik trening bedre enn JRM. De var ganske enkelt «skitgoda» i alt – læring av superteknikk, kommunikasjon, moro, glede – i en herlig mix.

Carlson er stolt over å se en forlengelse av dette samarbeidet, og gleder seg til fortsettelsen:

- At JRM ser på vår klubb og Jessheim Is-og flerbrukshall som en god partner er nok en bekreftelse på to ting: Nummer en, at vi gjør mye godt arbeid med klubben, og nummer to at vi har tilhold i Norges fineste anlegg.

Flyers og JRM vil fortsette samarbeidet, og planlegger allerede for et tilsvarende opplegg i høstferieuka (uke 40). Der vil, foruten intesity-konseptet, også JRM legge til rette for en litt roligere variant av sitt opplegg tilpasset de yngre barna.Bilde: Fra venstre:

Fredrik Løvås (Ullensaker Flyers A), Fredrik Widen (Red Bull Salzburg), Henrik Svee (Ullensaker Flyers A), Roger «Ragge» Johansson (JRM), Daniel Donborn (Ullensaker Flyers A), Emma Ludvigsen (Ullensaker Flyers U14)