Ny trener for kvinnelaget - Stig Englund

Postet av Ullensaker Issportklubb den 14. Mai 2024Ullensaker Issportklubb har signert med en ny trener for Kvinnelaget vårt for sesongen 2024/2025 - Stig Englund. Stig er ikke ny for klubben, og er en mange av oss allerede har en relasjon til fra tidligere. Vi har utfordret Stig på å si noen ord om seg selv og sine tanker for Kvinnelaget 😊

Klubb-historikk

Jeg var med å arrangere Skøyte- og Hockeyskole på uteisen i Magasinleieren, og var trener for det første laget i klubben på uteisen. Fikk så med Jørgen Rålm da han flyttet til Jessheim, og overlot ansvaret til ham da vi flyttet inn i den nye hallen i 2014.

Jeg ble så trener for barn født 2004 ved innflytting i ishallen, og var trener for dem i 5-6 år. Startet også opp veteranlaget i klubben.

En egen treningstid for jentene kom også på plass når ishallen sto klar. Vi søkte og fikk bevilget midler fra Sparebankstiftelsen til jentehockeysatsning i 2015. Støtten ble benyttet til å kjøpe inn komplett utlånsutstyr til 20-25 jenter. Vi arrangerte de første Jentehockeydagene for å få opp rekrutteringen, og vi arrangerte den første ‘Global Girls Hockey Game’ i 2015 (oppstarten av dette verdensomspennende prosjektet). Jeg arbeidet mye med å rekruttere jenter generelt. Hadde så samarbeidslag for jenter på Østlandet i 4-5 år.

Trener

Jeg tok Trener ll kurs sammen med Jørgen i 2013-14, og jeg har vært trener på nivåer fra Skøyte- og Hockeyskole til kvinner elite. De fleste årene i Flyers. Har også vært trener i Hasle/Løren i fire sesonger og vant NM med dem i 2022 (serien: 4,3,2,3).

Filosofi/Mål/Ambisjon for Kvinnelaget

Det vil naturlig nok bli mye skøytegåing, og med høyt tempo og raskt spill. Jeg ønsker å utvikle ferdighetene til spillere, både skøyte teknisk og skudd/pasninger. Laget skal ha sin egen spilleide/spillesystem. Dette må også gjenspeiles i hvordan JU16 trener og spiller.

Jeg forventer at spillerne stiller krav til meg, seg selv og til hverandre. Det forventes et oppmøte på treninger på over 70% og jeg har en forventning om ‘indre justis’ der det må settes fokus på tilbakemeldingskulturen slik at folk aksepterer å få veiledning og ikke kritikk av de andre på laget. Vi vil ha fys og istester gjennom sesongen for å motivere til progresjon.

Målet for kvinnelaget bør være å etablere seg i den øverste tredjedelen av 1. div i løpet av 3 sesonger. Utover det bør klubben se på hvilke ressurser som er i støtteapparatet da dette er den vanskeligste delen innen damehockey.

Jeg har allerede kommet litt i gang og gleder meg til å bidra til utviklingen av Kvinnelaget til Flyers.
STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

Postet av Ullensaker Issportklubb den 11. Mai 2024I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klubb kommer dette til å bli avgjørende for fremtiden! 

Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer til å laste ned appen og at flest mulig blir støttespillere. Enklere kan det ikke bli! 

LINK: https://hei.stotte.no/v/XCtn2/?preview=true
10 års jubileum - Wings kunstløp

Postet av Ullensaker Issportklubb den 26. Apr 2024


Vår Kunstløp, Wings, hadde sitt vårshow sist lørdag samtidig som vi feiret Wings sitt 10 års jubileum. Alle utøvere - fra 8 til 18 år uavhengig av nivå - deltok inn i showet. Utgangspunktet for showet var Highschool Musical med alt det medfører at kostymer og rekvisitter. Vi hadde også gleden av å få besøk av Ullensaker sin ordfører, Ståle Len Hansen, og vara ordfører i Eidsvoll, Thomas Jacobsson. Begge uttrykte glede for å være til stede og at det var et fint show.


Etter showet vartet klubben opp med pizza og bursdagskake til alle på Wings inkl inviterte gjester.


Klubben ønsker Wings gratulere med dagen og takker for et flott show :-)  Wings 10 års jubileums show

Postet av Ullensaker Issportklubb den 11. Apr 2024

                                       

Det har gått 10 utrolige år siden Wings begynte sitt kunstløpeventyr – og det må feires!

Wings kunstløp inviterer til et forrykende jubileums show:som kommer til å være så gøy at selv isen under skøytene våre smelter av begeistring!

Tid: Lørdag 20. april med showstart klokken 15:00. Dørene åpnes klokken 14:00

Sted: Der isen er glattest og kakene mest fristende. (Jessheim is - og flerbrukshall)

Gratis inngang!
Vi gratulerer Julie, Ingvild, Thea og Saga med uttaket til JU16 Regionlag Innlandet og Romerike 2024

Postet av Ullensaker Issportklubb den 7. Apr 2024

Fra venstre: Julie, Ingvild, Thea og Saga


Vi ønsker å gratulere Julie Kendell Johannessen, Ingvild Skarderud, Thea Alexandra Ricaplazza Hasselstrøm og Saga Sommerseth-Olsen med uttaket til JU16 Regionlag Innlandet og Romerike 2024, 

De skal delta på JU16 Regionlagturnering i Stavanger helgen 19-21. april.

Vi ønsker dere lykke til i Stavanger!


JU16 Regionlag Innlandet og Romerike 2024