Wings 10 års jubileums show

Postet av Ullensaker Issportklubb den 11. Apr 2024

                                       

Det har gått 10 utrolige år siden Wings begynte sitt kunstløpeventyr – og det må feires!

Wings kunstløp inviterer til et forrykende jubileums show:som kommer til å være så gøy at selv isen under skøytene våre smelter av begeistring!

Tid: Lørdag 20. april med showstart klokken 15:00. Dørene åpnes klokken 14:00

Sted: Der isen er glattest og kakene mest fristende. (Jessheim is - og flerbrukshall)

Gratis inngang!
Vi gratulerer Julie, Ingvild, Thea og Saga med uttaket til JU16 Regionlag Innlandet og Romerike 2024

Postet av Ullensaker Issportklubb den 7. Apr 2024

Fra venstre: Julie, Ingvild, Thea og Saga


Vi ønsker å gratulere Julie Kendell Johannessen, Ingvild Skarderud, Thea Alexandra Ricaplazza Hasselstrøm og Saga Sommerseth-Olsen med uttaket til JU16 Regionlag Innlandet og Romerike 2024, 

De skal delta på JU16 Regionlagturnering i Stavanger helgen 19-21. april.

Vi ønsker dere lykke til i Stavanger!


JU16 Regionlag Innlandet og Romerike 2024


Ullensaker Flyers målvaktskurs sesongen 2024/2025 i samarbeid med Behind The Mask

Postet av Ullensaker Issportklubb den 4. Apr 2024

Ullensaker Flyers har gleden av å kunne invitere målvakter til samling hos oss igjennom sesongen 24/25.

  • Hovedfokus på målvakter og deres utvikling
  • Aldersgruppe U11-U18
  • Anerkjente trenere som følger opp målvakter på is
  • Hver økt inneholder istrening med oppfølging på teori og fys
  • Hver torsdag fra september til og med april 2025
  • Pause i uker der skoleferien avvikles
  • Max 15 plasser tilgjengelig for eksterne målvakter
  • Pris pr målvakt gjennom hele sesongen kr 2750,-

Nytt for sesongen !!!

Tilbud om egen BTM drakt med navn og nr for kr 650,-  frist for bestilling 15. juni

Eventuelle spørsmål kan rettes til Sportslig Utvalg, su@ullis.no

Påmelding åpner 4 april her
Julehilsen fra Ullensaker Idrettsråd

Postet av Ullensaker Issportklubb den 22. Des 2023


Til Idrettsvenner

 

Nå er 2023 snart ferdig og for oss i Ullensaker Idrettsråd har dette året vært starten på noe nytt.

1. oktober fikk vi ansatt Daglig leder Haakon S. Fjone.  Å få på plass Daglig leder var viktig for Idretten i Ullensaker. Vi mener at det å ha en Daglig leder vil gjøre den jobben vi er satt til på en mere profesjonell måte og være mere tilgjengelig for dere. Noe vi mener er viktig!

Idrettspresidenten Zaineb og Viken Idrettskrets kom på besøk til Ullensaker, der Ordfører, varaordfører og leder av HTIK bidro. Sammen fikk vi satt Ullensaker på kartet ved å fortelle om vårt fantastiske Barne- og Ungdomstiltak.

I Ullensaker har vi en stor aktivitet som er helt gratis og det er Jessheim Storsenter, den samme aktiviteten er det på Romerikssenteret. Ordfører har spurt flere ganger hvorfor har ikke den organiserte idretten flere medlemmer når innbyggertallet har vokst, mens aktive medlemmer i IL’ene er det samme som i 2012. Dette har vi ikke noen gode svar på.

Forebyggende enhet i Politiet i Ullensaker har uttalt følgende:

Utfordringen i idretten i dag er at det ofte er de med svært engasjerte foreldre som blir i idretten, da andre faller tidlig i fra og noen ender på «skråplanet». Det er nesten uansett idrett. Den tidlige spesialiseringen vi ser i idretten kan ha nesten motsatt effekt. Ungdommer som vil ha noe å gjøre opplever tidlig at de ikke er gode nok. De blir satt på «dårlige lag, med dårlige trenere» Det gir kanskje enda større avstand til de som presterer tidlig. Her mister vi både talenter (med litt senere utvikling), samt skyver ungdommen i fra oss. I tillegg blir det mye for foreldrene, både økonomisk og i forhold til dugnader.  Er dessverre redd for at idrett generelt har blitt en «rikmannsaktivitet» for de få og ikke så gode forbyggende tiltak som det kunne ha vært. På den andre siden er det flere «vanlige» ungdommer som ender på skråplanet, og for de kan idretten være absolutt viktig. Så idrett er viktig, men med forbehold.

Det viktigste vi har er våre barn og unge. De er framtida og de er en investering. Vi må gi de rom til lek og moro. Skape idrettsglede, venner og samhold. Og da må ikke idretten oppfattes som en rikmannsaktivitet, forbeholdt de få.

Ulf Johansson har satt oss i kontakt med Utekontakten i Ullensaker for å høre hva vi i UIR kan gjøre for å nå disse ungdommene. Vi har hatt flere møter og dette kan bli spennende!

Noen idretter treffer veldig bra eks. basketball. Noe av det viktigste er å holde barn og unge i idretten og blant annet forsinke rusdebuten. Ofte er det ikke hva man gjør, men at man har noe som engasjerer, - uansett hva.  

Nå kan det se ut som at vi kan klare å nå flere ved å gjøre og tenke på en annen måte.  Og sammen med dere skal vi klare det! Vi skal holde dere informert.

Idrett er alltid viktig og vi vil ha med flest mulig, lengst mulig. Vi ønsker at ALLE SKAL MED!  

VÅR PÅSTAND er at det er i klubbene, i garderobene miljøet skapes. Dessverre er en del av garderobekulturen blitt borte av velstandsgrunner, folk dusjer hjemme.

Like fullt er vår påstand at det er i klubbene det sosiale miljøet skapes.

Vi ser rundt oss at klubbene sliter. Har ikke råd til å ansette trenere. Man må øke egenandelene. Og man mister ungdommen. Skal vi fortsette sånn? Vi mener NEI. Noe må gjøres.

Vi må styrke klubbene, slik at de har en forutsigbarhet, en administrasjon som kan møte de frivillige, søke midler, skaffe gode trenere og skape AKTIVITET blant folket, spesielt unge.

Klubbene må få bedre rammebetingelser.

Vi må kjempe for den daglige klubbidretten. Og annen hverdagskultur. På lik linje med skole, trenger vi et miljøskapende fritidstilbud.

Vi kan IKKE akseptere at de 20% med minst ressurser ikke har råd til å være med i idretten.

I tillegg må det bygges anlegg, alle typer anlegg, både våte og tørre flater!

Anlegg skaper aktivitet. Anlegg er med på å skape gode minner, gi en rus av mestring og glede, og ikke minst samhold!

Nå i desember fikk vi beskjed om at Staten ønsker å gi Idretten i Ullensaker kr 1.2 mill. Med slike midler følger det med noen krav til hva de skal gå til.  Vi ønsker å dytte de inn i vårt BUT for det er der vi kan hjelpe de som trenger støtte for å drive sin aktivitet. KUD har fått brev fra oss, der vi ber om å få bruke midlene slik vi mener det er best. Slik kriteriene er nå så får vi ikke den muligheten, men vi har fått invitasjon til et teams møte med KUD i januar, der vi skal fortelle om vårt BUT.  Dette gleder vi oss til og ser fram til å fortelle dem hva vi holder på med.

Nå skal vi ta oss noen dager fri, noe vi gleder oss til.

 

Husk årsmøte i Ullensaker idrettsråd 7 mai 2024 i Jessheim is- og flerbrukshall

 

Vi ønsker dere alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

 

Med vennlig hilsen

 

Ullensaker Idrettsråd
Ullensaker Issportklubb søker sponsorer

Postet av Ullensaker Issportklubb den 25. Mai 2023

Driver du egen bedrift eller kjenner du noen næringsdrivende, og har lyst til å støtte en idrettsforening som aktiviserer flere hundre barn og voksne innenfor Ishockey og Kunstløp? Da er vi interessert i å snakke med akkurat deg.

 

Hos oss vil du kunne bli profilert med vantreklame og/eller reklame i isflata i tillegg til på vår hjemmeside. Kanskje kunne du tenke deg å få en egen Ishockey-cup i din bedrifts navn? Mulighetene er flere!

 

Ta kontakt på leder@ullis.no eller ring styreleder Roy Albin Bylund på 99 50 38 19 for mer informasjon.

Sponsor.pdf