Wang Ung og Toppidrett inviterer til informasjonsmøte

Postet av Ullensaker Issportklubb den 8. Des 2019

Wang Ung og Toppidrett inviterer til informasjonsmøte onsdag 11 desember.

Artikkel fra Nettavisen 

Skolens egne sider finner du her: Wang Toppidrett og Wang Ung
Nissefest

Postet av Ullensaker Issportklubb den 5. Des 2019


Årets nissefest blir torsdag 19 des kl 1730-1930. Billetter kjøpes av lagledere hos hvert enkelt lag.

Billetter må kjøpes innen 15 des. Det blir ikke salg av billetter ved ankomst.
Hvordan det er å være dommer

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Des 2019

Har du noen gang lurt på hva dommergjerningen går ut på og hvordan våre dommere opplever det å være dommer? Denne artikkelen vil forhåpentligvis gi deg en liten innsikt. 

Å være dommer er en gøy og travel jobb, samtidig som den er ansvarsfull. Alle våre barn skal være trygge på at de blir godt i varetatt på isen og ikke minst at de blir rettferdig behandlet. Ishockey er en fartsfylt sport hvor det skjer noe hele tiden så det er viktig at dommeren er overvåken og følger med. Og skulle det skje at spillere opptrer utfordrende eller at spillere er uenige, er det viktig at dommeren er bestemt, men samtidig rolig og behersket. Så som dommer lærer du å ta ansvar, for deg selv og andre.  

Til tider klager både spillere, trenere og foreldre på dommerne, noe som kan være utfordrende og slitsomt. Dette er en utfordring det er viktig at håndteres på en god måte. Det er forøvrig viktig at alle voksne ser at våre dommere er barn og at de behandles deretter. Og en dommer er ikke mer enn et menneske, og alle mennesker kan gjøre feil. 

Så som du skjønner så er det mye å tenke på og mange og forholde seg til hele tiden, men når du lærer litt og bygger opp selvtillit så vokser du og blir bedre. Alle må starte et sted. 

Samtidig er dommergjerningen veldig gøy med at man er den som har ansvaret for hva som skjer på isen, og leder barna i kamper. Og man bedriver også opplæring i regelverk, noe det er viktig at barna har god kjennskap til. 

Våre dommere har dette som en hobby, noe som gjør det mulig for mange og bli dommer. I tillegg kan man her kombinere en hobby med en inntekt da gjerningen er lønnet.  

Skulle du ha lyst til å vite mer så er du velkommen til å ta kontakt med meg må dommer@ullis.no

 

Agust Olaffsson

Dommeransvarlig
Skøyteskole for voksne, Januar 2020

Postet av Ullensaker Issportklubb den 2. Des 2019

Velkommen til skøyteskolen for voksne, Januar 2020. 


Har du lyst til å lære å gå på skøyter, eller kanskje friske opp gamle kunster?
Da er dette tidenes mulighet!

Ullensaker Issportklubb inviterer til skøyteskole for voksne med oppstart lørdag 4. januar kl. 10.00.Skøyteskolen holdes hver tirsdag kl.17.30-18.20 og hver
lørdag kl. 10.00-10.50 i januar.

Instruktørene under dette opplegget er klubbens sportslige koordinator Brian Sutton og klubbens A-lags-spiller i hockey Thomas Pettersson.


Skøyteskolen for voksne er ment for å passe alle aldre og nivåer, da opplegget vil bli regulert etter dette.
Det vil være felles avslutning siste treningsdagen med utdeling av diplomer og mulig en kake og kaffe.

Så litt praktisk informasjon slik at dere får best mulig utbytte av
disse 4 ukene:

- Vi anbefaler at du har følgende utstyr: skøyter, hjelm og hansker.
- Ta på deg klær som tåler litt kulde og fukt.
- Møt opp i god tid før du skal på is, gjerne 30 minutter.

I hallen har vi personer som kan svare på spørsmål angående utstyr, skøyter, skøyteslip, utlån med mer. Vi har en liten butikk "The Hangar" og her kan dere få hjelp til riktig utstyr til en rimelig pris. Denne vil være åpen i forbindelse med skøyteskolen for voksne. Ved siden av vår lille butikk finnes slipebua hvor personer kan slipe skøyter for dere om det skulle være nødvendig.

Så meld dere på! Vi gleder oss til å være sammen med dere på isen!


-- Klikk her for påmelding --

Med vennlig hilsen, 
Ingvild Annysdatter Fremmerlid
Ullensaker Issportklubb
E-post: skoyteskolen@ullis.no tlf: 41400402
Tre jenter fra Ullensaker Flyers tatt ut til Regionslaget: Region Innlandet og Romerike JU17

Postet av Ullensaker Issportklubb den 25. Nov 2019

Ukens tredje trening…
 
Jeg finner jentene i garderobe 2 i Jessheim is- og flerbrukshall sammen med resten av gutta i U14-laget til Ullensaker Flyers. I garderoben er stemning god og full av energi, da denne gjengen forbereder seg på ukens tredje trening i regi av Brian Sutton. Noen av guttene registrerer at jeg sier ordet bilde når jeg snakker med jentene, og spør meg ivrig om det blir photoshoot av hele laget. Jeg svarer nei, hvor guttene forstår svaret mitt, og kommenterer videre med et stort smil om munnen at: du skal vel bare ta bilde av de beste spillerne på dette laget. Med denne kommentaren hvor flere av lagkompisene sier å være enige er det ingen tvil om at disse jentene er en plass verdig i regionlaget Region Innlandet og Romerike JU17, som de nettopp har blitt tatt ut til.

Jentene fra Ullensaker Flyers og kretssamlingene…
 
Jentene som har blitt tatt ut til å være med i regionlaget for Region Innlandet og Romerike JU17 er Aina Ferm Bjelkåsen, Lykke Øino Hallås og Mia Elise Lind, og alle tre med base i Ullensaker Issportklubb og Ullensaker Flyers sitt U14 lag. Aina, Lykke og Mia har alltid hatt sine skøyter med fast plass hos Ullensaker Flyers. Aina og Lykke har spilt hockey i 7 år og Mia i 4 år. Aina og Lykke har spilt sin posisjon som forsvarere/backer hele karrieren, mens Mia er å finne som keeper i mål. Alle sammen forteller med et stort smil om munnen at hockey er gøy, og at de syns det er stor stas å ha blitt tatt ut til å spille på Regionlaget for Region Innlandet og Romerike JU17.


Bilde 1: Aina Ferm Bjelkåsen                Bilde 2:  Lykke Øino Hallås                     Bilde 3: Mia Elise Lind


Jentene forteller at de har vært på tre regionsamlinger i høst som har vært grunnlaget for at de har blitt trukket ut til Regionlaget. Samlingene arrangeres hos de ulike klubbene i regionen hvor trenere hentes inn for å kjøre ønskede og ulike opplegg og treninger. Her vurderes spillernes ferdigheter i forhold til om de tas ut eller ikke til Regionlaget. Jentene er enige om at samlingene er bra og at det er forskjellige typer treninger for hver samling, som de syns er gøy. De møter også mange hyggelige jenter fra andre lag under slike samlinger, og nye vennskap blir til.
 Sammen skal de nå trene hver måned på flere samlinger med andre jenter mot Norgesmesterskapet for regionlag som vil være på deres hjemmebane, nemlig Ullensaker Flyers sin ishall, Jessheim is- og flerbrukshall. Her skal alle regionlagene måle krefter opp mot hverandre, hvor det til slutt kåres en Norgesmester. Norgesmesterskap for regionslag vil være fra 17 – 19 april 2020.

Jentene fra Østlandsjentene JU16
 
Det kan også informeres om at jentene Ella Kvisle og Tilde Kvisle fra Østlandsjentene JU16 er også tatt ut til å spille på samme regionslag som Aina, Lykke og Mia. Ella og Tilde trener i laget Østlandsjentene som er et JU16 lag som trener i Ullensaker Flyers sin ishall.
De ulike regionene…
 
Vårt langstrakte land Norge er delt inn i ulike regioner av Norges Ishockeyforbund. Regionene er:

  • Region Nord: Finnmark, Troms og Nordland
  • Region Midt : Trøndelag, Møre og Romsdal
  • Region Sørvest: Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder.
  • Region Viken Vest: Buskerud, Telemark, Vestfold og kommunene Asker og Bærum
  • Region Oslo og Viken Øst: Østfold, Oslo og kommunene Nesodden, vestby, Oppegård, Frogn, Ås, Ski og Enebakk
  • Region Innlandet og Romerike: Oppland og Hedemark og kommunene Aurskog/Høland, Fet, Rælingen, Lørenskog, Skedsmo, Sørum, Nittedal, Ullensaker, Nes, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal og Gjerderum. 

Regionlaget Region Innlandet og Romerike JU17 består av totalt 18 spillere fra området beskrevet overfor. Spillerne kommer fra issportklubber som Lillehammer, Storhamar, Kongsvinger, Lørenskog, Skedmsp og Ullensaker.

Med det ønsker vi jentene gratulerer og lykke til…
 
Ullensaker Issportklubb gratulerer med plass på Regionlaget og ønsker Aina, Lykke og Mia og Ella og Tilde lykke til på regionsamlinger fram til Norgesmesterskapet i April 2020.

 

 

Bilde 4. Fra v. Aina Ferm Bjelkåsen, Mia Elise Lind og  Lykke Øino Hallås 

 

Skrevet av: Ingvild Fremmerlid, 22.11.2019
BRIAN SUTTON CHRISTMAS CAMP

Postet av Ullensaker Issportklubb den 17. Okt 2019

PÅMELDING ÅPNER IMORGEN:https://www.deltager.no/Xmas2019 
Skøyte-, hockey- og kunstløpskole høsten 2019

Postet av Ullensaker Issportklubb den 24. Sep 2019


Vi ønsker velkommen til skøyte- og hockeyskole og kunstløpskole, høsten 2019. 

Påmeldingen er åpen fra 16 august kl.10.00. 

For påmelding: https://www.deltager.no/get_skoyte-_og_hockeyskole_host_2019 


Med vennlig hilsen, 

Ingvild Annysdatter Fremmerlid

Ansvarlig skøyte- og hockeyskolen 

E-post: skoyteskolen@ullis.no 
Spring Clinic

Postet av Ullensaker Issportklubb den 11. Apr 2019

Vi har satt opp to vårcamper i de to siste helgene vi har is denne sesongen. En for gutter lørdag 4 og søndag 5. mai, og en for jenter helgen etter lørdag 11 og søndag 12.mai.


Påmelding på Deltager.no:

https://www.deltager.no/spring

https://www.deltager.no/spring_girls

spring clinic.pdf
spring clinic girls.pdf

Årsmøtet nærmer seg

Postet av Ullensaker Issportklubb den 21. Mar 2019

Det er en uke til årsmøtet for 2019. 

Årsberetninger for 2018 er lagt ut -her-

Det er problemer med internettforbindelsen for flere av styremedlemmer i kveld, så vi har litt problemer med å få lagt ut alt. Resten vil komme ut i morgen.


Møtet holdes 28.mars kl 18, i det store sosiale rommet i mellom Ishall og flerbrukshall. Det er opprettet eget arrangement for dette på klubbens facebooksider.

Oppfordrer alle klubbens medlemmer om å delta! (For å kunne bruke din stemmerett må medlemskap være betalt)

Innmelding for nye medlemmer

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Mar 2019

Ullensaker Issportklubb ønsker nye medlemmer velkommen i våre rekker! Er du ikke medlem i dag, men ønsker å bli det har du to måter å gjøre det på. Enten gå via Min Idrett (https://minidrett.nif.no/) og registrere deg via "Ny bruker" og så søke om medlemskap i vår klubb, eller send en mail til kasserer@ullis.no med følgende info:


- Fult navn

- Adresse

- Mail

- Telefon

- Fødselsdato


Du vil så motta en faktura på medlemsavgifte på kr 300,-. Vi gjør oppmerksom på at en deltagelse på klubbens årsmøte fordrer at medlemsavgift er betalt.

Årsmøte 2019, valgkomiteen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 13. Feb 2019

Årsmøtet nærmer seg, og dermed er det også noen poster som skal fylles for at klubben skal kunne fortsette å gi barn og voksne et flott aktivitetstilbud. Har du forslag til personer som kan være interessert i å bidra med sin ressurs/kompetanse, så kontakt oss på tlf eller e-post.

Lars Erik Flatner, 95 98 95 00, larserik.flatner@ullis.no
Ekaterina Londono,91 18 51 76, ekaterina79@gmail.com
Håkon Brennum, 90 91 43 48, hakon.brennum@ullis.no
GET skøyte- og hockeyskole

Postet av Ullensaker Issportklubb den 15. Jan 2019

Da er vi klare for en ny sesong med skøyte- og hockeyskole, og det er kjempehyggelig å se at så mange barn møter opp på dette tilbudet. I år arrangeres dette på tirsdager og lørdager, og vi vil også denne gangen ha en egen del på isen for kunstløpskolen. Oppstart vil være lørdag  26.januar, hockey- og kunstløpskolen starter kl. 11:00, og skøyteskolen starter kl.12:00.Det vil bli aktivitet på isen hver tirsdag og lørdag frem til avslutningen som blir lørdag 6. april, men vi tar et opphold tirsdag og lørdag i uke 8 (vinterferie).

Vi fortsetter vår tradisjon med en hyggelig avslutning med diplom, og felles kake/frukt buffet etter siste istrening.

PÅMELDING HER