Sommeris på Jessheim!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 10. Mai 2021

Ullensaker Issportklubb skal for første gang i klubbens historie ha is gjennom hele sommeren 2021. Det er noe vi velger å gjøre både for at våre medlemmer skal få en utvidet sesong mtp de utfordringer Covid-19 har gitt oss gjennom inneværende sesongen, men også for at vi kan gi et tilbud til alle - uavhengig om du er medlem i klubben eller ikke - til å delta på klubbens sommerprogram. Det programmet består av Skøyte- og Hockeyskole, Frigåing, Camper samt at du vil ha mulighet til å leie isen. Vi vil også se på andre aktiviteter for barn og ungdom som Discokvelder på isen.  


Innen relativt kort tid vil vårt program presenteres, og man vil da også kunne se når isen er ledig for leie, skulle man ønske å komme med en forespørsel. 

Er det noe du lurer på i forhold til dette er du velkommen til å sende en mail til istid@ullis.no

Vårt program legges ut i iskalenderen på vår hjemmeside - ullis.no - etter hvert som det blir klart. 

Covid-19 gir oss fortsatt utfordringer, og gjennomføringen av vårt program vil være med forbehold, da vi må legge aktiviteten etter de retningslinjer Ullensaker Kommune til enhver tid gir oss. Vår isflate er nå stengt, og det er pt uavklart når vi kan åpne igjen. MEN vi er innstilt på at sommeren vil kunne gi oss rom for aktivitet for både små og store. Ses vi? :-) 

Mvh

Ullensaker Issportklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.