Skøyte- og hockeyskolen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 16. Jan 2018

Da er vi klare for en ny sesong med skøyte- og hockeyskole, og det er kjempehyggelig å se at så mange barn møter opp på dette tilbudet. Nytt av året er at vi nå har dette på søndager og tirsdager, og vi vil også ha en egen del på isen for kunstløpskolen. Oppstart var søndag 14. januar, men det er bare å medle seg på fortløpende.

Hockey- og kunstløpskolen starter kl. 10:00, og skøyteskolen starter kl.11:00.  Det vil bli aktivitet på isen hver tirsdag og søndag med opphold i vinterferien (uke 8) frem til avslutningen som blir søndag 18. mars. Vi fortsetter vår tradisjon med en hyggelig avslutning med diplom, og felles kake/frukt buffet etter siste istrening. Litt praktisk informasjon til begge grupper slik at barna får best mulig utbytte av disse 10 ukene.   

  • Møt opp i god tid før barna skal på is, gjerne 30 minutter

  • Pass på at nødvendig utstyr er med, og skøyter er slipt Sykkel/alpinhjelm eller hockeyhjelm Ren varmedress e.l som brukes i bhg. og holder barna tørre og varme Hansker/votter som ikke trekker fuktighet (ull o.l. henger fast i isen)

  • Motiver barna, og følg dem ut på isen hvor vi tar godt vare på dem

  • Sitt gjerne på tribunen hvor dere ser barna best, og barna ser dere

  • Har dere spørsmål så snakk med de voksne på isen, eller andre fra issportklubben

Skøyteskolen har istider hver søndag kl.1100-1200, og tirsdager kl.1740-1815 Hockey- & kunstløpskolen har istider hver søndag kl.1000-1100, og tirsdager kl.1700-1735 I hallen har vi en liten butikk "The Hangar", og her kan dere få hjelp til riktig utstyr til en rimelig pris. Denne vil være åpen i forbindelse med skøyte- og hockeyskolen. Slipekort og skøyteslip kan også kjøpes her. Skøyteslip vil være tilgjengelig tirsdager og søndager i forbindelse med skøyte- og hockeyskolen. Ta gjerne en tur innom hjemmesiden vår, der er det masse god informasjon om skøyte- og hockeyskolen: http://www.ullis.no/p/16704/aller-forst  Vi håper å se dere alle i tiden fremover, og gleder oss til å være sammen med barna på isen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.