Skøyte- og hockeyskolen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 18. Sep 2017

Da er vi klare for en ny sesong med skøyte- og hockeyskole, og det er kjempehyggelig å se at så mange barn møter opp på dette tilbudet. Nytt av året er at vi nå har dette på søndager og tirsdager, og vi vil også ha en egen del på isen for kunstløpskolen. Oppstart vil være søndag 15. oktober, hockeyskolen starter kl.10:00, og skøyte- og kunstløpskolen starter kl.11:00. For de av barna som var med i høst og fikk GET hockey-drakt ser vi gjerne at dere benytter denne også nå, de nye vil få dette ved registrering som skjer ved første oppmøte.  Det vil nå bli aktivitet på isen hver tirsdag og søndag frem til avslutningen som blir tirsdag 12. desember. Vi fortsetter vår tradisjon med en hyggelig avslutning med diplom, og felles kake/frukt buffet etter siste istrening. Litt praktisk informasjon til begge grupper slik at barna får best mulig utbytte av disse 10 ukene.   

  • Møt opp i god tid før barna skal på is, gjerne 30 minutter

  • Pass på at nødvendig utstyr er med, og skøyter er slipt Sykkel/alpinhjelm eller hockeyhjelm Ren varmedress e.l som brukes i bhg og holder barna tørre og varme Hansker/votter som ikke trekker fuktighet (ull o.l. henger fast i isen)

  • Motiver barna, og følg dem ut på isen hvor vi tar godt vare på dem

  • Sitt gjerne på tribunen hvor dere ser barna best, og barna ser dere

  • Har dere spørsmål så snakk med de voksne på isen, eller andre fra issportklubben

Skøyte- og kunstløpskolen har istider hver søndag kl.1100-1200, og tirsdager kl.1740-1815 Hockeyskolen har istider hver søndag kl.1000-1100, og tirsdager kl.1700-1735 I hallen har vi en liten butikk "The Hangar", og her kan dere få hjelp til riktig utstyr til en rimelig pris. Denne vil være åpen i forbindelse med skøyte- og hockeyskolen. Slipekort og skøyteslip kan også kjøpes her. Skøyteslip vil være tilgjengelig tirsdager og søndager i forbindelse med skøyte- og hockeyskolen. Ta gjerne en tur innom hjemmesiden vår, der er det masse god informasjon om skøyte- og hockeyskolen: http://www.ullis.no/p/16704/al...  

Vi håper å se dere alle i tiden fremover, og gleder oss til å være sammen med barna på isen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.