Gjeldene retningslinjer fra 1 mars 2021

Postet av Ullensaker Issportklubb den 23. Feb 2021

I sitt møte onsdag 17.februar besluttet Formannskapet noen endringer som medfører at vi kan endre på noen av våre retningslinjer. Følgende retningslinjer vil gjelde fra mandag 1.mars og fremover: 

- Garderoben vil åpne 30 minutter før egen trening. Før dette skal ikke spillere/utøvere oppholde seg i hallen. Lagleder henter spillere ute 30 minutter før trening. Ved oppvarming/fysisk trening før eller etter trening skal dette skje utendørs. 

- Ved ankomst hallen skal hendene ALLTID vaskes/desinfiseres. Dette gjelder ALLE uavhengig av om man er spiller/utøver eller ikke

- Alle skal være påmeldt sitt lags trening via Spond. Har du en gyldig grunn til å være i hallen grunnet et verv du har i klubben, men ikke tilhørende et lag som trener når du er der, må QR-kode benyttes ift å registrere oppholdet, i tilfellet det skulle være behov for smittesporing. 

- Foreldre/foresatte/annen familie har ingen adgang til Jessheim Is- og Flerbrukshall. 

- Alle over barneskolealder har påbud om å benytte maske bortsett fra på isen. 

- Det skal være maks 20 spillere pluss trenere på is i gangen.  Dette grunnet at en Ishall anses å være en større smittespredningsarena enn andre arenaer, og at man skal således begrense hvor mange som er på is ad gangen. 

- En treningsøkt vil vare i 45 minutter. I resterende tid av 1 klokketime skal is vannes og hall luftes. 

- Alle sitter i garderoben frem til isen er klar, og går på samlet etter beskjed fra trener eller lagleder. 

- Etter trening skal man rett i garderoben. Dusjene er avstengt. Garderoben skal være tom for spillere og klargjort innen 30 minutter etter trening. 

- Lagleder har ansvar for at alle benker, håndtak og andre berøringsområder sprites og vaskes etter lagets trening, slik at garderoben er klar til neste lag som skal inn. 

- Hvis man viser tegn til at man er syk skal man ikke stille på trening. Gjelder både voksne og barn. 

Som dere ser så er kravet til 1 meter er borte, dette gjelder alle områder i hallen. Dette betyr igjen at vi kan lagre utstyret i hallen. MEN vi oppfordrer til å holde avstand. 

Det er viktig at alle disse retningslinjene overholdes skal vi kunne ha drift. Endringer kan forekomme hvis kommunale myndigheter kommer med endrede føringer. 

Ta kontakt med din lagleder skulle noe være uklart - og god trening :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.