Tre jenter fra Ullensaker Flyers tatt ut til Regionslaget: Region Innlandet og Romerike JU17

Postet av Ullensaker Issportklubb den 25. Nov 2019

Ukens tredje trening…
 
Jeg finner jentene i garderobe 2 i Jessheim is- og flerbrukshall sammen med resten av gutta i U14-laget til Ullensaker Flyers. I garderoben er stemning god og full av energi, da denne gjengen forbereder seg på ukens tredje trening i regi av Brian Sutton. Noen av guttene registrerer at jeg sier ordet bilde når jeg snakker med jentene, og spør meg ivrig om det blir photoshoot av hele laget. Jeg svarer nei, hvor guttene forstår svaret mitt, og kommenterer videre med et stort smil om munnen at: du skal vel bare ta bilde av de beste spillerne på dette laget. Med denne kommentaren hvor flere av lagkompisene sier å være enige er det ingen tvil om at disse jentene er en plass verdig i regionlaget Region Innlandet og Romerike JU17, som de nettopp har blitt tatt ut til.

Jentene fra Ullensaker Flyers og kretssamlingene…
 
Jentene som har blitt tatt ut til å være med i regionlaget for Region Innlandet og Romerike JU17 er Aina Ferm Bjelkåsen, Lykke Øino Hallås og Mia Elise Lind, og alle tre med base i Ullensaker Issportklubb og Ullensaker Flyers sitt U14 lag. Aina, Lykke og Mia har alltid hatt sine skøyter med fast plass hos Ullensaker Flyers. Aina og Lykke har spilt hockey i 7 år og Mia i 4 år. Aina og Lykke har spilt sin posisjon som forsvarere/backer hele karrieren, mens Mia er å finne som keeper i mål. Alle sammen forteller med et stort smil om munnen at hockey er gøy, og at de syns det er stor stas å ha blitt tatt ut til å spille på Regionlaget for Region Innlandet og Romerike JU17.


Bilde 1: Aina Ferm Bjelkåsen                Bilde 2:  Lykke Øino Hallås                     Bilde 3: Mia Elise Lind


Jentene forteller at de har vært på tre regionsamlinger i høst som har vært grunnlaget for at de har blitt trukket ut til Regionlaget. Samlingene arrangeres hos de ulike klubbene i regionen hvor trenere hentes inn for å kjøre ønskede og ulike opplegg og treninger. Her vurderes spillernes ferdigheter i forhold til om de tas ut eller ikke til Regionlaget. Jentene er enige om at samlingene er bra og at det er forskjellige typer treninger for hver samling, som de syns er gøy. De møter også mange hyggelige jenter fra andre lag under slike samlinger, og nye vennskap blir til.
 Sammen skal de nå trene hver måned på flere samlinger med andre jenter mot Norgesmesterskapet for regionlag som vil være på deres hjemmebane, nemlig Ullensaker Flyers sin ishall, Jessheim is- og flerbrukshall. Her skal alle regionlagene måle krefter opp mot hverandre, hvor det til slutt kåres en Norgesmester. Norgesmesterskap for regionslag vil være fra 17 – 19 april 2020.

Jentene fra Østlandsjentene JU16
 
Det kan også informeres om at jentene Ella Kvisle og Tilde Kvisle fra Østlandsjentene JU16 er også tatt ut til å spille på samme regionslag som Aina, Lykke og Mia. Ella og Tilde trener i laget Østlandsjentene som er et JU16 lag som trener i Ullensaker Flyers sin ishall.
De ulike regionene…
 
Vårt langstrakte land Norge er delt inn i ulike regioner av Norges Ishockeyforbund. Regionene er:

  • Region Nord: Finnmark, Troms og Nordland
  • Region Midt : Trøndelag, Møre og Romsdal
  • Region Sørvest: Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder.
  • Region Viken Vest: Buskerud, Telemark, Vestfold og kommunene Asker og Bærum
  • Region Oslo og Viken Øst: Østfold, Oslo og kommunene Nesodden, vestby, Oppegård, Frogn, Ås, Ski og Enebakk
  • Region Innlandet og Romerike: Oppland og Hedemark og kommunene Aurskog/Høland, Fet, Rælingen, Lørenskog, Skedsmo, Sørum, Nittedal, Ullensaker, Nes, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal og Gjerderum. 

Regionlaget Region Innlandet og Romerike JU17 består av totalt 18 spillere fra området beskrevet overfor. Spillerne kommer fra issportklubber som Lillehammer, Storhamar, Kongsvinger, Lørenskog, Skedmsp og Ullensaker.

Med det ønsker vi jentene gratulerer og lykke til…
 
Ullensaker Issportklubb gratulerer med plass på Regionlaget og ønsker Aina, Lykke og Mia og Ella og Tilde lykke til på regionsamlinger fram til Norgesmesterskapet i April 2020.

 

 

Bilde 4. Fra v. Aina Ferm Bjelkåsen, Mia Elise Lind og  Lykke Øino Hallås 

 

Skrevet av: Ingvild Fremmerlid, 22.11.2019


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.