Bronse til JU16!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Apr 2020


Samarbeidsprosjektet Østlandsjentene har eksistert i to år under Ullensaker hockey sine vinger. Prosjektet ble etablert sesongen 2018/19 som et samarbeid mellom totalt syv klubber og deltok i en nasjonal serie med tre lag. Sesongen 2019/20 er samarbeidet videreført. På grunn av økt antall spillere i riktig alder både nasjonalt og regionalt, samt utvidelse av antall lag i serien, ble antall lag i samarbeidsprosjektet Østlandsjentene redusert fra syv til fire. Østlandsjentene har i år spilt i en landsomfattende serie med syv lag i år, det var planlagt 18 serierunder og ble gjennomført 15 før Corona-utbruddet stoppet all aktivitet.  


Årets tropp har bestått av en kjerne spillere fra Ullensaker, fem spillere fra Lørenskog, en spiller fra Hasle/Løren og en spiller fra Ski. I siste del av sesongen ble troppen utvidet ved å inkludere alle spillere født i 2007. Disse er siste års JU13-spillere. Dette ble gjort for gi JU16 en bredere tropp, for å gi 2007-spillerne bedre matching og for å forberede 2007-spillerne på JU16-spill fra sesongen 2020/21. 

Seriespillet ble brått avsluttet på grunn av Corona-utbruddet når det gjenstod tre av 18 serierunder. Ved stopp i seriespill lå Østlandsjentene på 3. plass. Kampene vi ikke rakk å spille var borte mot Kongsvinger søndag 15.3 og en sesongavslutningstur til Stavanger for å spille dobbeltkamp helga 28-29. mars. Forbundet besluttet at tabellen på tidspunktet da serien ble stoppet er endelig tabell for årets seriespill. Det betyr at Østlandsjentene - og Ullensaker issportklubb - kan feire klubbens første pallplassering!  

Samtidig som vi avslutter sesongen avslutter vi samarbeidsprosjektet Østlandsjentene. Dette initiativet har bidratt til å bygge opp et solid jentekull i Ullensaker som nå har et sammenhengende tilbud til jenter/damer fra U10 via JU13 og JU16 til damer. Neste år stiller Ullensaker med lag i egne farger i JU16, men viderefører det gode samarbeidet med andre klubber. Vi ønsker å takke samarbeidende klubber, i sær Lørenskog Ishockeyklubb (https://lik.no), og gleder oss til neste sesong!

Tabell JU16 nasjonal serie: www.hockey.no/live/tabell


0 Kommentar

Permitering av Brian

Postet av Ullensaker Issportklubb den 13. Mar 2020

Hei alle sammen!

Grunnet Coronaviruset med de økonomiske konsekvenser dette får for klubben med fravær av inntekter, trenger vi å ha fokus på å begrense våre utgifter. Styret har derfor besluttet å permittere Brian.

Hans permittering trår i kraft fra onsdag 18.mars og er satt til å vare ut august. Dette vil kunne endres ut fra utviklingen på Coronaviruset.

Styret finner det leit at vi må ta dette grepet, men klubbens økonomi må stå i fokus i den usikre tiden vi går i møte.

Jeg og Brian har en løpende god dialog.

Mvh

Roy Albin Bylund

Styreleder 


0 Kommentar

Ishallen stenger for resten av sesongen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Mar 2020

Hei alle sammen!

Da har styret tatt den kjedelige, men dessverre nødvendige beslutningen om å stenge ishallen. Grunnlaget for en stengning er den eskalerende smittefaren ifm koronaviruset. Styret kan ikke annet enn å beklage oppstått situasjon.

Stengningen gjøres med umiddelbar virkning, MED UNNTAK AV fotografering torsdag 12.mars. Hvis det er noen på de lag som er satt opp som ikke ønsker å delta på fotograferingen, er det selvfølgelig helt greit. Selv om lagbildet muligens ikke blir komplett, får dere tatt bilder av den enkelte spiller.

All aktivitet i ishallen opphører ut sesongen. Og vi understreker at det gjelder ALL aktivitet.

For de som ønsker å hente hockeyutstyr, må det gjøres innen utgangen av søndag 15.mars. Fom mandag 16.mars vil ikke våre adgangskort fungere (inntil videre). Isen vil bli tatt ila neste uke.

Skulle noen ha spm så ikke nøl med å sende meg en mail.

Mvh

Roy Albin Bylund


0 Kommentar

Ullensaker Issportklubb sitt tilbud i vinterferien

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Feb 2020


Ishallen vil være åpen i vinterferien for alle som har lyst å gå på skøyter eller spille hockey.

Frigåing uten kølle og puck vil være mandag til torsdag kl 1000 - 1145. HUSK HJELM!

Frigåing med kølle og puck vil være mandag til torsdag kl 1215 - 1400. HUSK HJELM MED GITTER!

Frigåingen er gratis!

Vi tilbyr også sliping av skøyter mandag - onsdag kl 1000 - 1400.

Shoppen vår The Hangar vil også være åpen mandag - torsdag kl 1000 - 1400.


Vel møtt!0 Kommentar

Tilbud til våre medlemmer

Postet av Ullensaker Issportklubb den 19. Jan 2020

Ullensaker Issportklubb er glad for å kunne gi våre medlemmer 

et godt tilbud på kjøp av ny bil fra Mobile Jessheim


Velkommen til deg i Ullensaker Issportklubb.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline