Spring Clinic

Postet av Ullensaker Issportklubb den 11. Apr 2019

Vi har satt opp to vårcamper i de to siste helgene vi har is denne sesongen. En for gutter lørdag 4 og søndag 5. mai, og en for jenter helgen etter lørdag 11 og søndag 12.mai.


Påmelding på Deltager.no:

https://www.deltager.no/spring

https://www.deltager.no/spring_girls

spring clinic.pdf
spring clinic girls.pdf
Årsmøtet nærmer seg

Postet av Ullensaker Issportklubb den 21. Mar 2019

Det er en uke til årsmøtet for 2019. 

Årsberetninger for 2018 er lagt ut -her-

Det er problemer med internettforbindelsen for flere av styremedlemmer i kveld, så vi har litt problemer med å få lagt ut alt. Resten vil komme ut i morgen.


Møtet holdes 28.mars kl 18, i det store sosiale rommet i mellom Ishall og flerbrukshall. Det er opprettet eget arrangement for dette på klubbens facebooksider.

Oppfordrer alle klubbens medlemmer om å delta! (For å kunne bruke din stemmerett må medlemskap være betalt)
Innmelding for nye medlemmer

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Mar 2019

Ullensaker Issportklubb ønsker nye medlemmer velkommen i våre rekker! Er du ikke medlem i dag, men ønsker å bli det har du to måter å gjøre det på. Enten gå via Min Idrett (https://minidrett.nif.no/) og registrere deg via "Ny bruker" og så søke om medlemskap i vår klubb, eller send en mail til kasserer@ullis.no med følgende info:


- Fult navn

- Adresse

- Mail

- Telefon

- Fødselsdato


Du vil så motta en faktura på medlemsavgifte på kr 300,-. Vi gjør oppmerksom på at en deltagelse på klubbens årsmøte fordrer at medlemsavgift er betalt.
Årsmøte 2019, valgkomiteen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 13. Feb 2019

Årsmøtet nærmer seg, og dermed er det også noen poster som skal fylles for at klubben skal kunne fortsette å gi barn og voksne et flott aktivitetstilbud. Har du forslag til personer som kan være interessert i å bidra med sin ressurs/kompetanse, så kontakt oss på tlf eller e-post.

Lars Erik Flatner, 95 98 95 00, larserik.flatner@ullis.no
Ekaterina Londono,91 18 51 76, ekaterina79@gmail.com
Håkon Brennum, 90 91 43 48, hakon.brennum@ullis.noGET skøyte- og hockeyskole

Postet av Ullensaker Issportklubb den 15. Jan 2019

Da er vi klare for en ny sesong med skøyte- og hockeyskole, og det er kjempehyggelig å se at så mange barn møter opp på dette tilbudet. I år arrangeres dette på tirsdager og lørdager, og vi vil også denne gangen ha en egen del på isen for kunstløpskolen. Oppstart vil være lørdag  26.januar, hockey- og kunstløpskolen starter kl. 11:00, og skøyteskolen starter kl.12:00.Det vil bli aktivitet på isen hver tirsdag og lørdag frem til avslutningen som blir lørdag 6. april, men vi tar et opphold tirsdag og lørdag i uke 8 (vinterferie).

Vi fortsetter vår tradisjon med en hyggelig avslutning med diplom, og felles kake/frukt buffet etter siste istrening.

PÅMELDING HERLevert av IdrettenOnline