Bli med og tenn OL-ilden

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Jan 2016

FAKKELMARKERING 5.FEBRUAR 2016, ULLENSAKER IDRETTSPARK

Under fakkelstafetten for OL på Lillehammer 1994 var ilden også på Jessheim – nå kommer den tilbake… Det skal nemlig arrangeres Ungdoms-OL på Lillehammer 12.-21. februar! Dette feires med en innholdsrik fakkelmarkering fredag 5. februar i flotte Ullensaker Idrettspark.

Vi byr på åpningsshow, prøv ut «morgendagens idrettsaktiviteter» og få med deg fakkelstafetten og tenning av OL-ilden. Kvelden avsluttes med minikonsert og signering med Morgan Sulele. Arrangementet er åpent for alle, men selve aktivitetene er for ungdom mellom 15 til 20 år.

Vi håper å samle innbyggerne i Akershus til en skikkelig folkefest på Jessheim denne kvelden. Bli med å skriv Olympisk historie!

TID: Fredag 5. februar, kl. 18.00-22.00

STED: Ullensaker idrettspark

Program

Åpningsshow kl. 18 med underholdning fra scenen utenfor Jessheim is- og flerbrukshall Konferansier Pål Gordon Nilsen leder oss igjennom arrangementet.

Prøv «Morgendagens idrettsaktiviteter»
Vi fyller hallen og uteområdet i idrettsparken med det vi tror kan være noe av «Morgendagens idrettsaktivitet», og du som er mellom 15 og 20 år får prøve ut disse! Kle deg for aktivitet inne og ute.

Kiosksalg fra «Morgendagens idrettskiosk»
Elevene ved idrettsfag på Hvam vgs. har tatt utfordringen og laget en enkel kioskmeny som vi mener kan være «Morgendagens idrettskiosk».

Offisiell fakkelmarkering med fakkelstafett og tenning av OL-ilden
ved fylkesvinneren av Årets ildsjel i Akershus.

Minikonsert med Morgan Sulele
Morgan Sulele, som egentlig heter Magnus Clausen, kommer fra Bærum og har tidligere bemerket seg med samarbeid med bl.a. Staysman og Lazz, Robin og Bugge, Katastrofe og Innertier. Med den tilbakelente sololåten "Bare min" lydla han sommeren for svært mange, og Morgan lover å skape liv og sommerstemning på Jessheim i februar!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.