Et slag for frivilligheten!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 1. Feb 2024


Da er vi klare med neste person i vår artikkelserie rundt klubbens frivillige. Denne gangen gir vi ordet til en som mange har et forhold til, enten som trener eller som leder av klubbens sportslige utvalg, Jørgen Rålm.

 

Takk for muligheten til å sett fokus på frivilligheten i klubben. 

Først litt kort om min hockeymessige bakgrunn. Jeg begynte min ishockeykarriere i Hasle Løren, og fortsatte etter hvert i Manglerud Star. Hele veien var det posisjonen målvakt som var det jeg likte og brant for. Keeperskøytene ble dessverre lagt på hylla i en alder av 20 år da kneet begynte å krangle. Det gikk så noen år uten skøyter på bena før jeg flyttet til Jessheim hvor jeg på ny fant et hockeymiljø som virkelig har tatt meg godt i mot. 

Etter at jeg flyttet hit, var veien kort til daværende Ullensaker Hockey, og jeg har vært med siden opprettelse av uteisen i IPK, og nåværende klubb sin oppstart. 

I den spede start var jeg involvert som instruktør på Skøyte- og Hockeyskolen som gjennomførtes på uteisen. Jeg var også en tur innom styret den gangen, men hovedfokuset var gleden av å kunne lære bort ishockey til barn. Fulgte så det første barnelaget som klubben hadde i oppstarten. Laget var en mix av årganger med spillere født 01/02/03  

Det å begynne og ta på seg verv i klubben falt seg helt naturlig for min del. Jeg kunne hjelpe til med min erfaring innen ishockeyen og det var en fin mulighet for meg som ny på Jessheim til å skaffe meg et miljø og nye kontakter.  

Det har for meg alltid vært givende å se barn ha det gøy og se dem oppleve mestringsfølelse og utvikling. Dette alene anser jeg er gode grunner til å bidra. Ved å være en del av et miljø, ikke minst gjennom å ta på seg verv, så møter man i tillegg veldig mange hyggelige mennesker, og mange mennesker som ønsker å lære og være med på å skape et fellesskap. Man får også en større påvirkning i utviklingen av klubben samt kunne bidra til å styre hvilken retning man ønsker klubben skal jobbe mot.   

Med utgangspunkt i dette er min klare oppfordring at flere burde se både gleden og nytten i å ta på seg verv i klubben.  

Som leder av Sportslig Utvalg har jeg naturlig nok en ekstra interesse for det sportslige og trenersiden. Som klubb ønsker vi å skape et godt trenermiljø samt ha en trenerfilosofi. Her trenger man flere med erfaringer fra idretten inn for å bidra. Dette skaper dialog og gir bedre muligheter til å dele erfaringer som igjen vil gi et ennå bedre grunnlag for en videre utvikling av den sportslige siden av klubben.  

En "fun fact" om meg er at jeg aldri har satt mine bein i det militæret, selv om jeg faktisk ville 😅 Takket være ishockey har jeg lært det meste jeg kan om lagspill, innsats og hvor mye kroppen faktisk tåler.  

Jeg ønsker alle velkommen til vår klubb, og ber deg se nytten i å bidra inn i klubben!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.