Et slag for frivilligheten!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 5. Jan 2024


Neste frivillige ut er en mer ringrev i klubben, en som har kjempet for at Kunstløp skal få fortjent oppmerksomhet i en ellers Hockeytung organisasjon. Personen er et oppkomme av energi og har aldri et kjedelig øyeblikk. 

Ordet er ditt, Anita Utse! 

Jeg ble kjent med klubben da minstemann, den gangen 4,5 år, ville "danse på skøyter". Da ble det skøyteskole og starten på et langt forhold til klubben. Jeg har vært medlem i klubben de siste 11 årene, hvorav 8 år i styret som representant for Kunstløp. 

Jeg valgte å ta på meg verv i klubben for å fremme Kunstløp, og har vært leder for Kunstløp-gruppa frem til 2021. 

Mine erfaringer med å ta på seg verv i klubben er for det meste gode. Innimellom var det dog noe tøft. Jeg registrerte at det som oftest var de samme som stilte opp som frivillige, og savnet at flere ville bidra inn i deres barn sin fritidsaktivitet. 

"Å være en frivillig anser jeg å være et privilegium og en glede"  

Man får muligheten til å følge mange herlige barn og ungdom, se dem vokse i idretten og som mennesker, hvor belønningen er mange positive tilbakemeldinger fra dem.  

Selv har jeg aldri drevet med kunstløp, og følte jeg startet som Bambi på isen i Ullensaker Issportklubb, og måtte lære den harde veien med et år full med blåmerker på hele kroppen. Men for å få til noe må man satse.

 

Frivillighet strekker seg utover Ullensaker Issportklubb for min del, og her er en aldri så liten oversikt over verv jeg har innehatt:

- Har vært leder i veteranrifle-gruppa i Kisen de siste 10 årene.

- Sittet i styret i kisen MSL (skyting )

- Sittet i styret i Eidsvoll forsvarsmuseum

- Sitter i styret for Akershus skyttersamlag.

- Sitter i styret Eidsvoll hagelag.

- Frivillig innen barnegolf på kjos golfbane.

- Har tatt flere kurs i tilrettelegging av idrett for barn med utfordringer.

- Vært frivillig i Norges skytterlandslag

- Lagleder for Vålerenga guttelag for 30 år siden

- Frivillig ansvarlig VIP avdelinga Vålerenga ishockey a-lag (ca 98 )

 

Når jeg ikke er i ishallen, finner du meg mest sannsynlig på en skytebane rundt i Norge, da jeg er en aktiv rifleskytter. Ellers finner du meg hjemme på syrommet hvor jeg bedriver en av mine mange hobbyer, som f.eks produksjon av lærbelter eller modelltog.

Jeg driver også oppdrett av rasen Fransk Bulldogg og Corgie. Jeg er "Svartkrutt skytter", med noen bronsemedaljer fra NM.

 

For øvrig er jeg aktiv same, mamma til 5 og Bestemor til 7!

 

Bidra i dine barns fritidsaktiviteter - det er det DU som vinner mest på!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.