Nett-/supporterbutikk for Flyers og Wings

Postet av Ullensaker Issportklubb den 8. Nov 2023

Hei dere!

Styret har besluttet å etablere nettbutikker for både Flyers og Wings. Dette for å kunne tilby et større vareutvalg, at vi slipper å sitte på et varelager og at Tomas skal få løsrevet tid fra denne type oppgave. Vi har valgt å inngå et samarbeide med supporter.no

Det er en glede å informere om at klubbens to nettbutikker - Flyers og Wings - nå er åpnet. Gå inn og se på utvalget og start planleggingen av julegaver :-)

Endringer i vareutvalg vil kunne forekomme etter hvert som vi får mer erfaring med hva som går og evt etterspørres.

Som en hyggelig liten aktivitet ved oppstart vil vi trekke en T-shirt fra begge nettbutikker i ønsket størrelse blant de ti første som handler i Flyers sin nettbutikk og blant de fem første i Wings sin.

Her er link til butikkene
Flyers:
https://supporter.no/flyers
Wings:
https://supporter.no/wings

Sjekk også ut https://produkter.supporter.no/ hvilke produkter som vi kan hente inn i vår nettbutikk. Her kan du finne produkter som du kanskje savner og ønsker at vi skal ta inn i nettbutikken? Send da en melding til Tomas på hva du kunne tenke deg å kjøpe. NB! Noen produkter må kjøpes inn i bulk og er avhengig av interesse før det kan tas inn.

Hvis det er ønskelig å handle til et helt lag, bes dere ta kontakt med Tomas da vi i de tilfeller vil kunne få en noe lavere innkjøpspris.

Tomas treffes på drift@ullis.no

Klubbens shop er nå ferdig oppusset og vil snart bli åpnet. Her vil vi ha div forbruksvarer, presentasjon av kleskolleksjon til XXL, div merch, varer som vi må bestille i et vist kvantum av supporter.no (eks termoskopper) og div av supporter.no sine produkter vi forventer at det blir et vist volum av.

Vi kommer tilbake med mer info når shopen er klar.

God handel :-)

Mvh

Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.