Sommer Hockey Cocozza

Postet av Ullensaker Issportklubb den 20. Mai 2021

Ullensaker Flyers har i samarbeid med Cato Cocozza gleden av å invitere til camp på Jessheim i uke 26, mandag 28.06 til og med torsdag 01.07.

Campen vil legge fokus på å gi utøverne godt utbytte på is, styrke, bevegelighet samt balanse og motorikk. Det legges opp til 2 is økter samt 1 økt med alternativ trening daglig.

Campen ledes og er utviklet av Cato Cocozza. Cocozza er en av Norges mest rutinerte spillere i hjemlig serie med over 600 kamper i det som nå kalles Fjordkraftligaen. Cocozza er opptatt av å utvikle unge spillere og med sin bakgrunn både som elev og lærer i NTG systemet, er han godt forberedt på denne oppgaven. Cocozza er i dag også trener på Norges U16 landslag.

Med seg på campen vil han ta med seg Lørenskog gutten Sebastian Johansen. Johansen spilte fjoråret for Narvik i Fjordkraftligaen, men vender hjem til Lørenskog før denne sesongen. Johansen ble i 2017/2018 sesongen kåret til Årets Rookie i Getligaen.

Det jobbes med forskjellige alternative treningsøkter. Mere info og full treningsplan vil følge så snart det er klart. Vi håper på å presentere flere overraskelser i tiden som kommer.

Campen er åpen for spillere født i 2006 – 2005 – 2004 -2003. Det er 40 plasser, førstemann til mølla. Det er 4 plasser til keepere, disse til rabatert pris. Det er inkludert ett daglig måltid i prisen.

Campen vil koste 3200 for utespillere og 1500 for keepere.

Om det skulle bli slik at Covidbestemmelser stopper arrangementet, vil pengene bli refundert.

Påmelding her.


Cato Cocozza

 

Sebastian Johansen

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.