Prosjekt null hull

Postet av Ullensaker Issportklubb den 25. Okt 2020


Etter at vi ble stående i en dårlig situasjon etter at en trener trakk seg i september, har SU jobbet for å få inn en keepertrener for klubben. Det ble samtidig søkt om økonomisk støtte fra styret, da SU så at klubben hadde ett keeperproblem som måtte tas på alvor. Visjonen til SU er å bygge opp ett godt og unikt keepermiljø i klubben. 

Etter mange timer med leting og kontakt med aktuelle keepertrenere, er vi veldig fornøyd med å endelig være i mål!! 

Vi kan derfor slippe nyheten om at Emil Bariås er klar som vår nye keeperansvarlige i klubben. Med seg på laget har han Christopher Nilsen og Bendik Gjestrud Løvbrøtte. Dette er gutter som vi vet vil komme inn og gjøre en god forskjell. 

Vi kan også fortelle at vi har 3 seniorkeepere i klubben som vil følge opp yngre keepere i klubben, samt at våre to U14 keepere vil bidra med oppbacking på våre yngste lag u8-ju/u10. 

Emil Bariås sitter for øyeblikket i karantene etter å ha kommet hjem fra Finland, men vi vil kalle inn til eget foreldremøte for keeperforeldre så fort vi kan, så vi sammen med Emil kan presentere hele prosjektet og Emils tanker og visjoner. 

Vi ber om at alle foreldre som har keepere i klubben spør om å få bli medlem på Ullensaker Flyers keeperside på facebook her.

SU representant Jørgen Rålm vil være klubbens koordinator opp i mot prosjektet.

 

mvh

Sportslig Utvalg

Ullensaker Flyers


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.