Nytt styre i Ullensaker Issportklubb

Postet av Ullensaker Issportklubb den 27. Sep 2020

Ullensaker Issportklubb har avholdt årsmøte og fått på plass nytt styre. Det nye styret er en miks av mennesker med en bred og god erfaring fra ulike idretter/bransjer/styrer, og komplimenterer hverandre på en god måte.

Det nye styret har allerede hatt sitt første styremøte hvor en overlevering fra tidligere styre samt konstituering sto først på agendaen. Møteplan er satt ut året og vi vil komme med high lights fra møtene etter hvert møte.

Et annet punkt på agendaen var å takke av to styremedlemmer som nå trer ut av styret. Bjørnar Myrland og Frank Andreassen har valgt å gi stafettpinnen videre til andre personer. Som styreleder takker jeg begge for deres innsats i klubben. Bjørnar har vært ansvarlig for Isgruppa inkl Isflata sist sesong og Frank for Kiosk- og Dugnadsgruppa. De har begge fått på plass gode rutiner for deres ansvarsområder, noe helt sikkert arvtagere vil dra god nytte av. Takk for innsatsen 😊

 

Roy Albin Bylund takker av Bjørnar Myrland og Frank Andreassen (Frank var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt)


Her følger en kort presentasjon av det nye styret og dere tanker om det å sitte i styret samt hva de vil ha fokus på fremover.

  

Roy Albin Bylund

Styreleder og Barneidrettsansvarlig 


Tilknytning til klubben:

Jeg har en gutt på U12 og ei jente på JU16. 

Tar med inn i styret av erfaring:

Jeg er ingen Hockeyspiller selv og har kommet inn i miljøet grunnet Hockeyinteressen til mine to yngste barn og deres mor. Jeg er valgt styreleder på andre året, og satt som kasserer sesongen 18/19. Av annen relevant erfaring har jeg en økonomisk utdannelse og har arbeidet med finans i DNB i 20 år. Jeg har i tillegg erfaring fra ulike verv i flere styrer innenfor ulike miljøer. 

Brenner for i klubben:

Likhet og rettferdighet! Alle våre medlemmer skal behandles likt og rettferdig fra alle med verv i klubben. Respekt! Alle våre medlemmer skal oppleve respekt fra alle med verv i klubben, og alle skal respektere våre frivillige og det arbeidet de legger ned. Frivillighet! Alle foreldre må delta i den felles dugnaden det er å drive en Hockeyklubb, skal vi sikre kontinuitet og utvikling. Økonomi! Vi må sikre en bærekraftig økonomi som innebærer å ha en god finansiell planlegging på både kort og lang sikt. Strategi! Hva og hvor vil vi med klubben? 

 

Vidar Stendal Thoresen

Nestleder


Tilknytningen til klubben: 

Spiller som keeper for B-Laget og Veteran (gjest på A-laget ved behov) 

Tar med inn i styret av erfaring:

Jeg har lang erfaring fra ishockeymiljøet, som spiller fra jeg var 8 år. Første 11 år i Lørenskog deretter 12 år i Skedsmo (spiller, keeper trener 3 sesonger, lagleder for B-laget / Veteran og styremedlem). De siste 5 årene har jeg vært spiller og lagleder for Ullensaker B-lag / Veteran. Også tatt trener 1 keepertrener fra Nif.

Brenner for i klubben:

Keeper treninger, egne trenere for disse. Rekruttering av nye spiller, da fra bunnen og oppover. I tillegg bidra til å sikre en god strategi for klubben.

  

Suresh Johnpillai

Styremedlem med ansvar for økonomien


Tilknytningen til klubben:

Jeg har en gutt på 11 år spiller Ishockey. En jente på 3 1/2 skal starte smått med skøyteskolen. 

Tar med inn i styret av erfaring:

Siste 14 årene har jeg jobbet økonomicontroller ved Universitet i Oslo. Dette gir styrke for å fungere som kasserer. I tillegg har jeg vært politiker i Ullensaker kommune og opptatt av barneidrett som tiltak for inkludering og skape en bedre fremtid. Jeg har også erfaring fra styrearbeid i ulike borettslag og interesseorganisasjoner. 

Brenner for i klubben:

Klubben skal vokse og få en sterk posisjon innen barneidretten i Ullensaker. Jeg vil bidra med å synliggjøre, spesielt blant våre nye landsmenn, at Hockey er en av de beste barneidrettene. I tillegg arbeide for at Issportklubben får en sunn og bærekraftig økonomi.

  

Sandra Dögg Jacobsson Guðmundsdóttir

Styremedlem og jenteansvarlig

 

Din tilknytning til klubben:

Lagleder og spiller på damelaget og mor til en som venter spent på oppstart av skøyte- og hockeyskole 

Hva bringer du med deg inn i styret av kvalifikasjoner:

Litt hockeykunnskap, en god del allmennkunnskap, positivitet og stå-på vilje. 

Brenner for i klubben:

Rekruttering og videre oppbygging av alle jentelagene. Egne samlinger og arrangementer for jenter, og videreføring av kick-off cupen som klubben har arrangert tidligere sesonger. 

 

Geir Hoem

Styremedlem med ansvar for rekrutering

 

Tilknytningen til klubben:

Pappa til Eivind på U8 

Tar med inn i styret av erfaring:

Ikke tidligere vært involvert i noen slags issport, men har styring og ledelse som fagfelt. Motto "dette kan vel gjøres bedre!" 

Brenner for i klubben:

Brenner for at barna skal ha det gøy og skape et felleskap hvor de følger seg trygge og ivaretatt på en god måte og at de gjennom dette kan utvikle seg innenfor sporten sin, men også på et sosialt og menneskelig nivå.  Ønsker styret skal ha fokus på de langsiktige målene og ikke være involvert i alt som rører seg fra dag til dag.

 

Anita Utse

Styremedlem og ansvarlig kunstløp

 

Tilknytningen til klubben:

Har barn på Kunstløp 

Tar med inn i styret av erfaring:

Mange års erfaring som instruktør innenfor svømming, skyting og barnegolf. I tillegg flere kurs i tilrettelegging for barn med spesielle behov. 

Brenner for i klubben:

Brenner for at barn og unge skal ha et mangfold av muligheter til å utfolde seg i alle mulige idretter! Ønsker å kunne arbeide mer med tilrettelegging for barn og unge med spesielle behov samt å bygge opp kunstløp til en større gruppe, noe også Hockeylagene kan dra nytte av.

  

Håkon Brennum

Styremedlem

 

Tilknytningen til klubben:

Min tilknytning til klubben er i hovedsak med mine 3 barn på henholdsvis JU13, U14 & U15. Er lagleder for U15. 

Tar med meg inn i styret av erfaring:

Satt i styret fra 2012-2018, og som leder fra 2014-2018. Har god kunnskap om klubbens utvikling fra utebane og inn i ny ishall og med den veksten som har vært i denne perioden. Ønsker å bidra til å bygge en solid klubb som er basert på sunn vekst både økonomisk og sportslig. Ønsker å bidra til at alle trekker i samme retning slik at vi kan fremstå som en klubb med felles mål. Med bakgrunn fra forsvaret så har jeg erfaring med å samarbeide og bygge gode lag som jobber sammen.

Brenner for i klubben:

Rekruttering via skøyte- og hockeyskolen er vårt viktigste arbeid, og uten påfyll her i hvert eneste årskull stopper aktivitet og vekst i klubben opp. Jeg er sikker på at med mere fokus og ressurs på dette området vil vi kunne få mange nye barn og foreldre inn i klubben for videre vekst.

  

Line Mundal

Varemedlem

 

Tilknytningen til klubben: 

Mor til to aktive spillere, en jente JU16 og en gutt U12. Er i tillegg dugnadsansvarlig på min datters lag.

Tar med inn i styret av erfaring:

Av kvalifikasjoner og erfaringer tar jeg med at jeg har sittet i styret i to år, først som kiosk- og dugnadsansvarlig og nå siste året som kasserer. Jeg har mye engasjement og vilje til å skape et godt idrettsmiljø. Min egen bakgrunn og erfaring som idrettsutøver gjør at jeg vet hvor mye det gjør for en å være en del av et positivt og godt idrettsmiljø. Dette er noe våre barn kan ta med seg videre i livet, og det er her mange vennskap for livet dannes.

Brenner for i klubben:

Brenner for at barna i klubben skal ha de beste forutsetningene for å ha det gøy med idretten sin. Vi med diverse roller i klubben og styret skal ha barna i fokus og skape idrettsglede, ishallen skal være et trygt og positivt sted å være.


Foran fra venstre: Roy Albin Bylund, Sandra Dögg Guðmundsdóttir, Vidar Stendahl Thoresen, Suresh Johnpillai. Bak fra venstre: Håkon Brennum, Geir Hoem, Line Mundal, Anita Utse

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.