Bronse til JU16!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 3. Apr 2020


Samarbeidsprosjektet Østlandsjentene har eksistert i to år under Ullensaker hockey sine vinger. Prosjektet ble etablert sesongen 2018/19 som et samarbeid mellom totalt syv klubber og deltok i en nasjonal serie med tre lag. Sesongen 2019/20 er samarbeidet videreført. På grunn av økt antall spillere i riktig alder både nasjonalt og regionalt, samt utvidelse av antall lag i serien, ble antall lag i samarbeidsprosjektet Østlandsjentene redusert fra syv til fire. Østlandsjentene har i år spilt i en landsomfattende serie med syv lag i år, det var planlagt 18 serierunder og ble gjennomført 15 før Corona-utbruddet stoppet all aktivitet.  

Årets tropp har bestått av en kjerne spillere fra Ullensaker, fem spillere fra Lørenskog, en spiller fra Hasle/Løren og en spiller fra Ski. I siste del av sesongen ble troppen utvidet ved å inkludere alle spillere født i 2007. Disse er siste års JU13-spillere. Dette ble gjort for gi JU16 en bredere tropp, for å gi 2007-spillerne bedre matching og for å forberede 2007-spillerne på JU16-spill fra sesongen 2020/21. 

Seriespillet ble brått avsluttet på grunn av Corona-utbruddet når det gjenstod tre av 18 serierunder. Ved stopp i seriespill lå Østlandsjentene på 3. plass. Kampene vi ikke rakk å spille var borte mot Kongsvinger søndag 15.3 og en sesongavslutningstur til Stavanger for å spille dobbeltkamp helga 28-29. mars. Forbundet besluttet at tabellen på tidspunktet da serien ble stoppet er endelig tabell for årets seriespill. Det betyr at Østlandsjentene - og Ullensaker issportklubb - kan feire klubbens første ungdomslag med pallplassering!  

Samtidig som vi avslutter sesongen avslutter vi samarbeidsprosjektet Østlandsjentene. Dette initiativet har bidratt til å bygge opp et solid jentekull i Ullensaker som nå har et sammenhengende tilbud til jenter/damer fra U10 via JU13 og JU16 til damer. Neste år stiller Ullensaker med lag i egne farger i JU16, men viderefører det gode samarbeidet med andre klubber. Vi ønsker å takke samarbeidende klubber, i sær Lørenskog Ishockeyklubb (https://lik.no), og gleder oss til neste sesong!

Tabell JU16 nasjonal serie: www.hockey.no/live/tabell


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.