Sommer Hockey Cocozza

Postet av Ullensaker Issportklubb den 20. Mai 2021

Ullensaker Flyers har i samarbeid med Cato Cocozza gleden av å invitere til camp på Jessheim i uke 26, mandag 28.06 til og med torsdag 01.07.

Campen vil legge fokus på å gi utøverne godt utbytte på is, styrke, bevegelighet samt balanse og motorikk. Det legges opp til 2 is økter samt 1 økt med alternativ trening daglig.

Campen ledes og er utviklet av Cato Cocozza. Cocozza er en av Norges mest rutinerte spillere i hjemlig serie med over 600 kamper i det som nå kalles Fjordkraftligaen. Cocozza er opptatt av å utvikle unge spillere og med sin bakgrunn både som elev og lærer i NTG systemet, er han godt forberedt på denne oppgaven. Cocozza er i dag også trener på Norges U16 landslag.

Med seg på campen vil han ta med seg Lørenskog gutten Sebastian Johansen. Johansen spilte fjoråret for Narvik i Fjordkraftligaen, men vender hjem til Lørenskog før denne sesongen. Johansen ble i 2017/2018 sesongen kåret til Årets Rookie i Getligaen.

Det jobbes med forskjellige alternative treningsøkter. Mere info og full treningsplan vil følge så snart det er klart. Vi håper på å presentere flere overraskelser i tiden som kommer.

Campen er åpen for spillere født i 2006 – 2005 – 2004 -2003. Det er 40 plasser, førstemann til mølla. Det er 4 plasser til keepere, disse til rabatert pris. Det er inkludert ett daglig måltid i prisen.

Campen vil koste 3200 for utespillere og 1500 for keepere.

Om det skulle bli slik at Covidbestemmelser stopper arrangementet, vil pengene bli refundert.

Påmelding her.


Cato Cocozza

 

Sebastian Johansen

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline