Påmelding til skøyte- og hockeyskolen

Vi ønsker velkommen til en ny runde med skøyte- og hockeyskole


Skøyte-, kunstløp- og hockeyskolen blir denne våren tirsdager og lørdager i uke 2-11 (ikke uke 8).

 

For å kunne gjennomføre vårens skole har vi begrenset antall plasser. Gjennomføring vil foregå ihht forbundets, kommunens og klubbens retningslinjer ifm Korona.

Pga begrenset antall plasser er det satt opp 3 forskjellige påmeldinger. 

På skøyteskolen vil isen bli delt i 3 isflater. Nybegynner - Litt erfaren - Erfaren.

Nivå 1: Skøyteskole - Nybegynner: Målet er å reise seg, stå og gå på skøyter med små skritt og litt fremdrift.

For påmelding skøyteskole - Nybegynner trykk her: https://www.deltager.no/skoyteskole_var_2021_-_nybegynner_12012021

Nivå 2: Skøyteskole - Litt erfaren: Målet er balanse og fremdrift slik at de kan gli og manøvrere rundt på isen på en relativt trygg måte. Enkle teknikker som å stoppe og svinge.

For påmelding skøyteskole - Litt erfaren trykk her: https://www.deltager.no/skoyteskole_varen_2021_-_litt_erfaren_12012021

Nivå 3: Skøyte/kunstløpskole - Erfaren: Målet er skøyteteknikker som stoppe, bakover, svinger. I tillegg øver vi på å samordne stav med ring med skøytegåing. Denne gruppen vil klubbens kunstløpgruppe ha ansvaret for så her har barnet mulighet til å lære mer skøyteteknikk. Kanskje du ønsker å gå videre å bli aspirant hos kunstløp gruppen Wings? Denne våren har vi valgt å kjøre to grupper med litt erfaren. Så meld på via litt erfaren linken over.

Nivå 4 og 5: Hockeyskole: På hockeyskolen vil isen bli delt i 2 isflater. Nivå 4 hvor målet er å få grunnleggende ferdigheter i å behandle puck knyttet til å bevege seg på skøyter. Nivå 5 hvor målet er å gjøre de klare til å overføres til lag ved at de behersker enkel skøyteteknikk (fremover, bakover, stopp og svinger) og kølleteknikk (føre puck i kjeglebane, pasninger og mottak i ro). Inndeling her vil bli gjennomført av instruktørene på isen. Vi prioriterer årskullene 2015, 2014, 2013 og 2012 da vi har begrenset med plass pga Korona. For påmelding hockeyskole trykk her: https://www.deltager.no/hockeyskole_varen_2021_12012021

 

Alle som melder seg på blir lagt i klubbens tilhørende spond grupper for skøyte- og hockeyskole.

Pga Korona er det derfor veldig viktig at dere får med dere informasjonen som legges ut der

Første trening er tirsdag 12 januar

Det er viktig at alle melder seg på/av på treningene i Spond pga eventuelt smittesporing.


Vi sees på isen!Levert av IdrettenOnline