Ullensaker Flyers sitt damelag - i full gang med treninger...

Postet av Damelaget den 26. Aug 2018

Ullensaker Flyers sitt damelag har denne uken hatt sin første Bilde 1. Trener Thomas Pettersson tegner og forklarer en av søndagens øvelser. treningsuke for sesongen 2018 - 2019.
Stemningen har vært til å ta og føle på. Det å se damene igjen var helt fabelaktig og det luktet glede, nervøsitet og iver når man kom inn i garderoen første gang etter sommeren. 

Denne sesongen blir en meget spennende sesong, da vi har inngått et samarbeid med damelaget i Skedsmo Ishockeyklubb. Dette innebærer at hele den eksklusive stallen hos Ullensaker er disponible for utlån ved kamper i seriespill for Skedsmo. 

Denne uken har vi hatt 50 minutters ispass på onsdag kl.21.30, torsdag kl.20.00 og søndag kl.15.30.
Første treningen var en mild katastrofe. Skøyteøvelsene vi hadde forrige sesong satt ikke i det hele tatt, akkurat som alle damene hadde fått et hjernedrypp på en og samme tid. Hockeyhjernen lå igjen på ei solsenga i Las Palmas, hockeykølla hadde fått et gedigent høl i seg, ikke et pass satt på bladet og kroppen føltes mer som en elefant sittende fast i halvtørka betong. Damene tok det med et smil og tanken var at dette får bare blitt bedre med mer trening.
Vår andre trening fant sted i Skedsmo ishall. En gruppe på seks tråppet opp og gjennomførte et knakanes godt ispass.
Christin Smedrud ledet oss og damene i Skedsmo gjennom treningen med øvelser som oversteg framover og bakover, jorda rundt, 2 mot 0, skuddtrening og litt spill.
Tredje treningen var med en stor godfølelse! Vi var mer tilbake på plass, fokuset var der, sammenlignet med den første treningen vår. Vår trener Thomas Pettersson ga oss en trening med vanskelige øvelser innen skøyteteknikk med fokus på bevegelse, vendinger og puckkontroll.

Hockey er utrolig krevende, og hockey er utrolig morro!
Ei ny uke står for tur, og vi er klare for nye utfordringer! 


- Lagleder, Ingvild Fremmerlid 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.