En vellykket sesongavslutning for JU13 på hjemmebanen

Postet av JU13 den 4. Apr 2019

Ullensaker Flyers JU13 var vertskap for serieavslutning helgen 30-31.mars. Lagene som besøkte Ullensaker var VIF, Storhamar, Jar/Jutul, Gruner og Kristiansand. Jentene møtte VIF i første kampen, som viste seg å være utfordrende. Jentene kom seg tilbake med seier mot Storhamar. Tidlig søndags morgen var jentene spente og klare for å møte Kristiansand. Etter to spennende omganger ble resultatet uavgjort. I siste kampen var det ikke mye energi igjen mot en fysisk sterk Gruner lag. Alt i alt var jentene fornøyde med egne innsats. Det manglet ikke engasjement og entusiasme fra tribunen og sekretariatet gjorde en kjempe jobb med å holde seg nøytrale i de mest spennende minuttene. Dommerne prøvde seg på hybridbytt for første gang og de taklet det på en utmerket måte.

En stor takk til trenere Luis, Agust, Ruben og Aleksander. Deres engasjement legges merke til i hockey Norge! I tillegg rettes en stor takk til alle foresatte som var på dugnad og igjen viste at Ullensaker Flyers jenter leverer en kvalitets turnering med stort engasjement.

Nå gjenstår noen istreninger og etterpå barmarkstrening for å forberede seg til neste sesong!