Første utenlandsturnering for JU13

Postet av JU13 den 20. Nov 2019

Fredag, 15.november reiste JU13 til Filipstad, Sverige for å delta på Girl power Cup 2019. Med oss hadde vi 4 JU16 spillere for å forsterke laget. Det var en spent spillerstall på 15 jenter som tok turen til nabolandet for å delta på jentenes første utenlandsturnering. 

Første kampen ble spilt kl.18 i Wassanhallen. JU13 møtte det svenske laget Clemensnas. Jentene kjempet mot ett lag bestående av jenter på 14-15 år. Lørdagen var en utfordrende dag med hele tre kamper. Motstanderne var Karlskrona, Filipstads/Hallafors, og Karlskoga. Det var en dag med mye spenning og noen utvisninger. Flyers jentene spilte tre harde kamper med tøffe motstandere med en gjennomsnitt alder på 14-15 år. Søndagens kamp var en kjempe prestasjon fra jentene. De spilte to omganger med en innsats som viste til vilje og godt samarbeid. Det var en kamp som alle var stolte over, trenerteamet, lagledelsen og tilreisende publikum!

Turen ga jentene og trenerteamet en smakbit av hva som finnes av sportslig kvalitet utenfor vår region. I tillegg ble det knyttet en sterkere på bånd innad i laget, som igjen skaper tillitt, respekt og vennskap. Turen ble avsluttet på en hyggelig vis med shopping på Charlottenberg! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline