Delta på høstens Haaland skøyte- og hockeyskole for kun 300 kr!

Postet av Ullensaker Issportklubb den 23. Jul 2022

Vi ønsker alle barn velkommen til Haaland skøyte- og hockeyskolen! 

Oppstart på skolen er uke 41 og vil være hver tirsdag og søndag frem til jul. Fokuset vårt er mestringsfølelse og å ha det gøy på is! 

Vi har skøyteskole for de som ønsker å lære seg og gå på skøyter og hockeyskole for de som vil lære å spille hockey! 

Det er mulig å delta på enten skøyteskolen eller hockeyskolen, men det er også mulig å kombinere og delta på begge.

Hockey er en allsidig idrett som krever konsentrasjon, koordinasjon og balanse og passer godt til både gutter og jenter.  

Les med om hockey og barn i denne artikkelen: Best for barn (aftenposten.no)

Tid:

Skøyteskolen: Tirsdag 16.45-17.25 og Søndag 09.00-09.50

Hockeyskolen: Tirsdag 17.30-18.20 og Søndag 10.00-10.50

Pris:

300,-

Påmelding finner her

Haaland jentehockeyskole 4 lørdager i september

Postet av Ullensaker Issportklubb den 21. Jul 2022

Fire lørdager i september tilbyr vi egen Haaland jentehockeyskole med mulighet til å fortsette på Haaland skøyte- og hockeyskolen som starter opp i uke 41.

Hockeyskolen koster 300 kr som dekker medlemsavgiften til klubben.

Oppstart 3 september.

Påmelding til Haaland jentehockeyskolen finner du her: https://club.spond.com/landing/courses/ullis/0E98CE6F8849498B9C35716C79761ECD
Glader Skating Camp 20-21 aug 2022

Postet av Ullensaker Issportklubb den 15. Jul 2022

Glader skillscamp 20-21 august. Her er det noen få plasser igjen for spillere født 2013-2010 og en del ledig for spillere født 2009-2005. 
Dette er en perfekt måte å kickstarte sesongen og få utfordret seg selv til nye øvelser som vil bedre skøyteferdighetene! I tillegg er camper en fin sosial arena hvor spillerne stifter vennskap på tvers av lag og klubber :) Prisen for campen er 1500,-, dette inkluderer 3 isøkter, 1 fys økt og 1 mobilitetsøkt pr.dag. Det bli servert varm lunsj og spillerne vil ha tilgang til frukt og annet i garderobene igjennom hele dagen, begge dager. 

Litt om Niclas Glader og hva spillerne kan forvente: 
 
"Niclas Glader har spelat ishockey sedan 4 års ålder, han startade i Kungsbacka och spelade där tills han fyllde 21 år. Han flyttade sedan vidare norrut till Umeå, där han spelade en säsong för Teg SK. Efter den säsongen lade han sina egna skridskor på hyllan och valde att gå vidare i tränarkarriären och med sin specialitet: skridskoåkning. Som engagerad hockeytränare inspirerar han nu spelare i alla åldrar till bättre skridskoteknik. Han håller flertalet camper i Sverige, Norge, Spanien med mera varje säsong och har även utbildat Västerbottens ishockeyförbund i ”Skridsko Execellente”, och tränar både juniorer och proffs."

"Det är min högsta prioritet att de ska tycka att det är kul, för om de inte tycker att skridskoåkning är roligt så kommer de inte lägga ner energin som krävs för att bli bättre. Det jag håller på med är unikt och det är väldigt få i Sverige som håller på med detta. Ta chansen att få träna er skridskoåkning på ett roligt och utmanande sätt!"
-Om oss (gladerpowerskating.com)


Påmelding trykk her