Coach's Corner 4/12-2015

Postet av Ullensaker Flyers den 5. Des 2015

Hei alle!

Sesongen er nå godt i gang, og etter en rekke kamper hvor vi måtte spille inn laget mer og mer, har vi begynt å finne vårt spill. Vi er et offensivt lag som tilbyr god hockey når vi spiller som vi skal.

Vi har fire seire etter fem kamper, og skal fortsette den trenden mot Kongsberg hjemme. Vi skal starte kampen i et høyt tempo og sjokkere Kongsberg fra pucken droppes til siste signal går etter 60 minutter.

Vi skal berge to poeng hjem.

Det er også svært hyggelig å se av vi som en etterhvert større og større klubb legger til rette for at barna skal ha det moro på våre kamper også, vi tror dette er svært bra for kulturen og det å ha noe å dele sammen. Spillerene gleder seg stort til barnas dag arrangementet, og spesielt til autografskrivingen etter kampen!

For de voksne; Velkommen til Haven etter kampen for å feire med laget!

//Coach Sahlvall

Coach's Corner

Hei alle!

Velkommen til Haven etter kampen for å feire med laget!

ll

Flyers mot Kongsberg og Barnas Dag!

Postet av Ullensaker Flyers den 4. Des 2015

Ullensaker Flyers A-lag møter denne helgen Kongsberg, og klubben har i den anledning et større program på gang!

Lørdagens program; ( tidspunkt etter kampstart er ca tider.)

15:00 kunstløp oppvisning

15:20 offisiell åpning av «THE HANGAR» - vår egen skøyte- og hockeybutikk i hallen

Sterk laginnsats ordnet 4-2 Mot Gjøvik

Flyers reiste til Gjøvik med 11 utespillere og 1 keeper.
Gjøvik hadde en sterk stall med 20spiller og forsterkninger fra sitt lag i 2.div

Gjøvik ga sterk motstand men Flyers stod bra imot trycket og hadde flere farlige sjanser tidlig i kampen.
Jonas Castellanos åpnet målkontoen med 1-0 for Flyers etter ca 4 minutter.

I 2e perioden skaper begge lag sine sjanser men Lars Jokstad setter sin og perioden slutter 2-1 til Flyers

Gjøvik hadde i starten av 3e periode mange sjanser som kunne gitt dem ledelsen, men Flyers nyervervede keeper Kormano reddet laget med stor spill i målet. Flyers fant tilbake til sitt spill i midten av 3e, etter at Gjøvik med 7 minutter igjen å spille dro på seg en unødvendig 5 minutter utvisning for knetakling og seinere en 2 minutter for hooking så kunne Kenneth "Furuseth" Pedersen og Erik Högberg avgjøre kampen med hvert sitt power-play mål-

Da er vi klare for lagfotos.

VIKTIG AT MAN GJØR SITT YTTERSTE FOR Å MØTE TIL SITT LAGS OPPSATTE TID, SLIK AT VI BLIR MEST MULIG KOMPLETTE PÅ ALLE LAG! :)

Praktisk info:

De som har helsvarte strømper benytter det denne dagen. For de som ikke har det legges det ut svarte strømper ved fotograferingspunktet, til låns for øyeblikket. Skal man trene kan man ta på det man har og så trekke de svarte over for anledningen.

Det vil tas, i rekkefølge:

1. Lagbilde (ALLE)

2/3: Portrett (bryst og opp) og helfigur - 1 og 1 spiller, i kø.

Snakk med barna om viktigheten av å høre på de voksne, og IKKE GÅ UT PÅ ISEN UTEN HJELM. Denne tas av under fotograferingen og på igjen rett etter.

Det vil under bildetakingen benyttes en hel sone til dette (nærmest shoppen).

Bilder vil bli levert for salg i god tid før jul. Man får et trykk av laget, et av spiller i profil og et i helfigur, samt tilgang til digitale filer. Pris blir ca. 200 - 300 per pers.

21.00 VETERAN

Lagbilder / Helfigur / Profilbilder tas den 30/11!

Postet av Ullensaker Flyers den 9. Nov 2015

Da er det klart!

Klubbens grafiske samarbeidspartner og fotograf Niclas Olsson tar bilder av alle klubbens lag mandag den 30. november, i tidsrommet 17.30 - 20.15. Program vil bli satt opp. Bildetakingen vil foregå på isen, et lag av gangen. Alle medlemmer får produsert og tilbud om å kjøpe lagbilder, samt hefigur bilder og portrettbilder (brystet og opp).

Prisene for bilder vil bli svært gunstige (les - mye billigere) sammenlignet med de store kjedene for slik type fotografering.

Lagleder mottar praktisk informasjon til distribusjon så snart alle detaljer er klare

Vennligst sett av tid denne dagen, alle sammen!

Keepercamp / seminar helgen 24 - 25 oktober!

Postet av Ullensaker Flyers den 12. Okt 2015

(Foto: VG)

Ullensaker Flyers vil i samarbeid med Stavanger Oilers' keepertrener Peter Andersson kjøre kombinert keepercamp / seminar denne måneden. Det vil bli anledning for to grupper keepere til å delta, samt trenere som ønsker litt dybde på det å trene keepere, og selvfølgelig keepertrenere.

En gruppe yngre keepere (Opp til U13) og en gruppe eldre keepere (U14 - senior) vil bli satt opp.

Program følger under. En liten avgift betales ved oppmøte for å dekke utgifter til lunsj og istid.

Pris: 400,-

Dersom du ønsker å delta vennligst ta kontakt med keepertrener i Flyers, Johan Blomquist

Søndag 12.00 – 13.00 Lunsj
Søndag 13.00 - 15.00 Målvaktstilpasset fys / stretching m Johan Blomquist / Mattis Wakeham

Skøyte- og hockeyskolen høsten 2015

Postet av Ullensaker Flyers den 18. Sep 2015

Planleggingen er godt i gang, og vi mottar nå påmeldinger til høstens hockeyskole og skøyteskole!

Oppstart er lørdag 10/10 klokka 11 (hockeyskolen) og klokka 12 (skøyteskolen).

Deretter vil det være treninger hver tirsdag (hockeyskolen 17.30 - 18.20, skøyteskolen 18.30 - 19.20) og lørdag (hockeyskolen 11.00 - 11.50, skøyteskolen 12.00 - 12-50), totalt ti uker.