Venninnetreff

Postet av Stig Englund den 23. Okt 2015

Jentelaget i Ullensaker Flyers hadde venninnetreff der alle fikk prøve å spille hockey


Torsdag 22. oktober fikk alle jentene ta med seg venninner på treningen. For noen så passet det ikke denne gangen, mens andre hadde med seg to venninner.
Det var tydelig at alle koste seg på isen. Dette kom frem ved at latteren satt løst, og alle fikk nye venner.
Så mange øyeblikk der jentene opplevde mestring, og gleden ved det, ser man ikke i andre idretter. Her var det bare smil fra øre til øre når jentene gikk hjem.
De foreldrene som for første gang var i en ishockeyhall fikk også en positiv opplevelse, dette var jo ikke så skremmende som kanskje noen tror.


Vi i Ullensaker Flyers søkte "Sparebankstiftelsen" om midler for å rekruttere jenter til jentelaget vårt spesielt, og for ishockey'n i Norge generelt. For de pengene har vi nå kjøpt 18 komplette sett slik at alle jenter som kommer til treningene på torsdager kl. 18:30 får lov til å prøve seg. Disse treningene er gratis, både for å bare prøve seg på hockey, og for de som velger å fortsette. Det eneste man da betaler er årskontingenten som medlem av klubben. (Det er ikke treningsavgift på torsdagstreningene.)
Dersom det er noen jenter som har lyst til å prøve seg så er det bare å møte opp på torsdager. Møt opp senest 35 minutter før treningen starter, da det tar litt tid første gangen å få på seg utstyret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.