Historisk seier for Ullensaker Flyers jenter JU11-13!

Postet av Susanna Gines den 14. Mar 2018

Helgen 9-11.mars ble det arrangert den siste landsomfattende serierunde for JU11-13, i Ullensaker ishall. Det var tilsammen 9 deltagende lag og det ble spilt tilsammen 17 jentehockey kamper i denne årsklassen. Ullensaker hadde besøk fra Stavanger, Rosenborg, Østfold, Storhamar, Vålerenga, Jar/Jutul, Gruner og Kongsvinger. Det var ett tett program med mange spennende hockeykamper.

På fredags ettermiddag møtte Flyers sin første motstander, Oslo laget, Gruner. Flyers jentene viste godt samarbeid og greide å score det første målet ved Aurora Winther-Johannessen. Kampen fortsatte i høyt tempo og Gruner utlignet etterpå. Scoringen fra motstanderen tente Flyers jentenesog vilje og ønske om å vinne kampen. Spenningen på banen økte. Jentene jobbet hardt og målrettet gjennom to perioder og det ga utteling for det etterlengetet resultatet,som ble hele 5-1 til Flyers. Med en solid keeper, Mia Elise Lind, og et godt samarbeide mellom jentene ble det en historisk og velfortjent seier på hjemmebanen! Flyers publikum var i ekstase og hadde temmelig høy puls både under og etter kampen.

Lørdagens første kamp ble spilt mot Storhamar. Kampen begynte jevnt, men Storhamar greide å treffe målet litt bedre enn Flyers jentene. Flyers scoret to mål ved Ella Tjønnsdal Kvisle og ett mål ved Olivia Bakken Aspås. Kampen endte med seier for Storhamar med ett sluttresultat på 3-6.

På søndag var jentene klar for en ny runde mot Storhamar.  Jentene bestemte seg for å gi Storhamar motstand og etter mye spenning og nesten mål, traff Olivia Bakken Aspås målet og sendte Flyers jentene i ledelse. Det ble en vekkelse for Storhamar etter lørdagens seier. Storhamar jentene presset på, men Flyers hadde keeperen Adene Othilie Bylund og et forsvar som ikke slapp Storhamar jentene til! Og for en nervepirrende kamp det ble! Ullensaker Flyers tok revansje og vant med 1-0 over Storhamar. Søndagens og seriens avsluttende kamp var mellom Ullensaker og Jar/Jutul. Kampen begynte jevnt, hvor begge lagene kjempet om å score først. Etter tre minutter greide Jar/Jutul å sette det første målet. Flyers jentene jobbet iherdig på banen og ved tiden 12:31, scoret Aurora Winther-Johannessen og utlignet resultatet. Begge lagene jobbet for å kunnes sikre den siste seieren turneringen. Jar/Jutul greide å score mot slutten av andre omgangen og vant kampen med ett måls forskjell.

Ullensaker Flyers jenter har hatt en stor utvikling i sine hockey ferdigheter. De fleste jentene trener sammen med aldersbestemte guttelag i tillegg til egne jentetreninger. Det blir en spennende tid fremover når det gjelder jentehockey på Ullensaker Flyers.